Zorin OS -alternativer

  Zorin OS beskrives som 'multifunktionelt operativsystem designet specielt til Windows-brugere, der ønsker at have let og problemfri adgang til Linux. Det er baseret på Ubuntu, som er det mest populære Linux -operativsystem i verden 'og er en populær app i kategorien OS & Utilities. Der er mere end 100 alternativer til Zorin OS til en række forskellige platforme, herunder Linux, Self-Hosted-løsninger, Windows, BSD og Online / Web-baseret. Det bedste alternativ er Ubuntu , som både er gratis og Open Source. Andre gode apps som Zorin OS er Linux Mint (gratis, open source), Manjaro Linux (gratis, open source), Windows 10 (betalt) og elementært OS (gratis, open source).

  Denne side blev sidst opdateret 6. august 2021

  1. Ubuntu er et community-udviklet, Linux-baseret operativsystem, der er perfekt til bærbare computere, desktops og servere. Den indeholder alle de applikationer, du har brug for - en webbrowser, præsentation, dokument- og regnearkssoftware, onlinemeddelelser og meget mere.
   Ubuntu 20.04 Focal Fossa
  2. Linux Mint er en af ​​de mest populære desktop Linux -distributioner og bruges af millioner af mennesker. Formålet med Linux Mint er at producere et moderne, elegant og behageligt operativsystem, der er både kraftfuldt og let at bruge. Seneste: Uma (20.2).
   Skærmbillede
   vis mere
   De fleste brugere synes Linux Mint er et godt alternativ til Zorin OS.


  3. Manjaro er en brugervenlig Linux-distribution baseret på det uafhængigt udviklede Arch-operativsystem.
   Manjaro 19.0 Kyria (Xfce)
   vis mere
   Manjaro Linux vs Zorin OS udtalelser
   fordele, ulemper og nylige kommentarer
   Th
   TheTrader skiftede jeg fra Zorin til Manjaro på grund af hardwareproblemer, men jeg fandt ikke kun ud af, at Manjaro understøttede al min hardware, men touchpad’en fungerer bedre på Manjaro end på Windows! Derudover er der masser af grunde til at vælge Manjaro frem for Zorin - en faktisk effektiv software manager med masser af apps, en ren, men ikke for minimal UI, gode temaer, forskellige skrivebordsmiljøer, fællesskabet, rullende udgivelse osv.
   Positiv kommentar5 måneder siden

   0
  4. Windows 10 er et pc -operativsystem udgivet af Microsoft som en del af Windows NT -familien af ​​operativsystemer For at tilskynde til vedtagelse meddelte Microsoft, at Windows 10 i løbet af det første år med tilgængelighed ville blive gjort tilgængeligt gratis for brugerne ...
   Skærmbillede
   vis mere
   Nogle brugere synes Windows 10 er et godt alternativ til Zorin OS, nogle gør det ikke.
  5. elementary OS er et gratis, hurtigt og æstetisk tiltalende operativsystem baseret på Ubuntu .
   Startskærmen
   vis mere
   elementære OS vs Zorin OS udtalelser
   fordele, ulemper og nylige kommentarer
   Ba
   BananaOnGitHub ligner zorin, ser også godt ud, og det er gratis
   Positiv kommentar • for cirka 1 år siden

   0


  6. macOS er et Unix-baseret operativsystem, udviklet og markedsført af Apple Inc. Det er designet til at køre på Macintosh-computere, og er blevet forudinstalleret på alle Mac'er siden 2002.
   Skærmbillede
   vis mere
  7. Haler

   Haler

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   • Electrum
   • Tor Browser Bundle
   • GNOME
   • Tor
   • VeraCrypt
   • Thunderbird
   Amnesic Incognito Live System (Tails) er en Debian 9 -baseret live -cd/USB med det formål at levere fuldstændig internetanonymitet til brugeren.
   Skærmbillede
   vis mere
  8. Xubuntu

   Xubuntu

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   Xubuntu er et elegant og brugervenligt operativsystem. Xubuntu leveres med Xfce , som er et stabilt, let og konfigurerbart skrivebordsmiljø. Det er baseret på Ubuntu Debian Linux.
   Ingen skærmbilleder endnu
  9. Kubuntu

   Kubuntu

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   Kubuntu er en officiel "smag" af Ubuntu, der bruger KDE Plasma -skrivebordsmiljøet. Dette giver det et helt andet udseende.
   Kubuntu 19.10 "Eoan Ermine"
   vis mere
  10. ReactOS ™ er en Open Source -indsats for at udvikle et kvalitetsoperativsystem, der er kompatibelt med applikationer og drivere, der er skrevet til Microsoft® Windows ™ NT -operativsystemfamilien (NT4, 2000, XP, 2003, Vista, Seven).
   Skærmbillede
   vis mere
  Viser 10 af 119 alternativer