Alternativer til WordPress -pleje

  WordPress Care beskrives som 'Stop med at spilde penge og tid på ting, der ikke virker, WordPress Care leverer komplet ledelses- og marketingstøtte til at gøre dit websted til en klientgenererende maskine' og er et websted i kategorien Online Services. Der er otte alternativer til WordPress Care, ikke kun websteder, men også apps til Linux, Wordpress, Mac og Windows. Det bedste alternativ er ShipshapeWP.com . Det er ikke gratis, så hvis du leder efter et gratis alternativ, kan du prøve WpLifeCare . Andre gode websteder og apps, der ligner WordPress Care, er WP Support HQ (Paid), Pixelguard (Paid), WP Site Care (Paid) og Plugmatter WordPress Support Service (Paid).

  Denne side blev sidst opdateret 22. jan. 2019

  1. ShipshapeWP.com

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Online
   ShipshapeWP.com giver seriøs WordPress -support til nonprofitorganisationer og virksomheder, så de kan fokusere på det, de gør bedst. Hver indkøbt forretningsplan indeholder en gratis almennyttig plan, der skal doneres til en organisation efter eget valg.
   Ingen skærmbilleder endnu
  2. WP Support HQ

   WP Support HQ

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Online
   Administreret support til WordPress -websteder. Vi arbejder med bureauer og virksomheder for at sikre, at deres WordPress-websteder er sikkerhedskopierede, opdaterede, sikre og hurtige. Vi er der og er klar til at hjælpe med at løse fejl, opdatere kode og forbedre ydeevnen.
   Skærmbillede


  3. Pixelguard

   Pixelguard

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Mac
   • Windows
   • Linux
   Pixelguard forstår, at du ikke har timer til at bruge på at lære at sikkerhedskopiere dit websted, håndtere en hacket server eller finde ud af, hvorfor dit websted er nede. Når du skal håndtere webstedsproblemer, gør du ikke det, du gør bedst, vokser din virksomhed.
   Ingen skærmbilleder endnu
  4. WP Site Care

   WP Site Care

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Online
   Træt af at vedligeholde dit WordPress -websted? Vores WordPress -supporttjenester lader dig fokusere på det, du elsker, mens vi håndterer de kedelige detaljer.
   Ingen skærmbilleder endnu
  5. Plugmatter WordPress Support Service
   Med Plugmatter WordPress Support - Du kan nu eje et 24/7 WordPress Support -team til en brøkdel af omkostningerne ved at ansætte en udvikler. Hvilket hjælper dig med at spare tid / penge og giver dig mulighed for at fokusere på at udvikle din virksomhed.
   Skærmbillede


  6. WP Nexus

   WP Nexus

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Mac
   • Windows
   • Linux
   WP Nexus tilbyder ubegrænset Wordpress -support, rettelser og vedligeholdelse for at holde dit Wordpress -websted opdateret og sikkert. Fra kun $ 74 pr. Måned, 48 timers fixgaranti (eller vi giver dig en gratis måned!
   Skærmbillede
  7. Vi gør vores bedste, så ingen tekniske problemer blokerer dine fremskridt på dit Wordpress -websted. Vores WordPress -supporttjenester lader dig fokusere på det, du elsker, mens vi håndterer de kedelige detaljer.
   løse ethvert problem, du har på dit websted helt gratis. Gå ikke glip af din chance, skriv et problem lige nu.
  8. Korrekt WordPress -webstedsvedligeholdelse holder dit websted optimalt. Bliv beskyttet mod hacking og nedetid på grund af fejl og forældet software med Edison Avenue Consultings webstedsvedligeholdelsesplaner. Flere planer at vælge imellem.
   Ingen skærmbilleder endnu
  Viser 8 ud af 8 alternativer