Bedste qView -alternativer i 2021

  qView beskrives som 'Qt-baseret billedfremviser designet til at være praktisk og minimal' og er en app i kategorien Fotos & grafik. Der er mere end 50 alternativer til qView til en række forskellige platforme, herunder Windows, Linux, Mac, Xfce og Online / Web-baseret. Det bedste alternativ er IrfanView . Det er ikke gratis, så hvis du leder efter et gratis alternativ, kan du prøve nomacs eller ImageGlass . Andre gode apps som qView er digiKam (gratis, open source), XnView MP (gratis personlig), FastStone Image Viewer (gratis personlig) og XnView (gratis personlig).

  Denne side blev sidst opdateret 29. juni 2021

  1. Hurtig og kompakt billedfremviser/konverter, der forsøger at være enkel for begyndere og kraftfuld for professionelle. Mange understøttede filformater og funktioner.
   Skærmbillede
   vis mere
  2. nomacs er en lille, hurtig billedfremviser, der kan håndtere de mest almindelige billedformater, herunder RAW -billeder. Derudover er det muligt at synkronisere flere seere. En synkronisering af seere, der kører på den samme computer eller via LAN, er mulig.
   Skærmbillede
   vis mere


  3. ImageGlass

   ImageGlass

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Windows
   ImageGlass er en enkel billedfremviser, hvormed du vil kunne vise din billedsamling på en meget lignende måde som den, Windows leverer som standard, men med nogle ekstra funktioner.
   Skærmbillede
   vis mere
  4. digiKam er en avanceret digital fotostyringsapplikation, der gør import og organisering af digitale fotos til et "snap". Billederne er organiseret i album, der kan sorteres kronologisk, efter mappelayout eller efter tilpassede samlinger.
   Skærmbillede
   vis mere
  5. XnViewMP er en gratis software til at se, organisere, konvertere grafik- og fotofiler eller oprette diasshow, kontaktark, HTML -sider.
   Hovedvindue i XnViewMP (macOS)
   vis mere


  6. FastStone Image Viewer er en hurtig, stabil, brugervenlig billedbrowser, konverter og editor. Det har et stort udvalg af funktioner, der omfatter billedvisning, administration, sammenligning, fjernelse af røde øjne, e-mail, ændring af størrelse, beskæring og farvejusteringer.
   Et skærmbillede af hele programgrænsefladen
   vis mere
  7. XnView er et værktøj til visning og konvertering af grafiske filer. XnView leveres som GRATIS til privat ikke-kommerciel eller uddannelsesmæssig brug (herunder non-profit organisation).
   Viewer -vindue (Windows -version)
   vis mere
  8. JPEGView er en slank, hurtig og meget konfigurerbar fremviser/editor til JPEG-, BMP-, PNG-, WEBP-, TGA-, GIF- og TIFF -billeder med en minimal GUI.
   Skærmbillede
   vis mere
   JPEGView vs qView udtalelser
   fordele, ulemper og nylige kommentarer
   Natopkald1048863
   Nightcall Grundlæggende redigeringsmuligheder, åbner store fotofiler hurtigt, 1: 1 markørzoom med en enkelt tast eller dobbeltklik, zoomnavigation ...
   Positiv kommentar3 måneder siden

   0
  9. Shotwell

   Shotwell

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   Shotwell er en open source fotoorganisator designet til GNOME -skrivebordsmiljøet. Funktioner Importer fotos fra mapper eller fra ethvert digitalkamera, der understøttes af gPhoto.
   Skærmbillede
   vis mere
  10. Preview er en enkel og elegant applikation fra Apple til visning og arbejde med billeder og PDF -dokumenter.
   Skærmbillede
   vis mere
  Viser 10 af 74 alternativer