Antergos alternativer

  Antergos beskrives som ', da dets far, Arch Linux , er en rullende udgivelsesdistro' og er en populær app i kategorien OS & Utilities. Der er mere end 100 alternativer til Antergos til en række forskellige platforme, herunder Linux, Self-Hosted-løsninger, Mac, Windows og Raspberry Pi. Det bedste alternativ er Manjaro Linux , som både er gratis og Open Source. Andre gode apps som Antergos er Arch Linux (gratis, open source), Fedora (gratis, open source), elementært OS (gratis, open source) og macOS (gratis).

  Denne side blev sidst opdateret 13. juni 2021

  1. Manjaro er en brugervenlig Linux-distribution baseret på det uafhængigt udviklede Arch-operativsystem.
   Manjaro 19.0 Kyria (Xfce)
   vis mere
   Manjaro Linux vs Antergos meninger
   Næsten alle synes, Manjaro Linux er et godt alternativ til Antergos.
   Gu
   baseret på archlinux, offline installation, mere venlig end antergos
   Top positiv kommentar for over 4 år siden

   6
   JohnFastman325101
   JohnFastman Manjaro og Antergos er begge rullende udgivelser, Arch-baserede Linux-distroer, der tilbyder flere desktop-miljøer. Manjaro er imidlertid den mere polerede, mere brugervenlige og med den bedre community support. Verden er stor nok til begge dele, men det er svært at se, hvorfor Manjaro ikke skulle være det første valg mellem de to.
   Top positiv kommentar for over 4 år siden

   6
   SL
   Sandro_Linux Jeg kan godt lide Manjaro som et alternativ til Antergos, fordi det er Arch -baseret og er meget let at bruge
   Positiv kommentar3 måneder siden

   0
   ar
   armandaneshjoo Bedste distro baseret på Arch
   Positiv kommentar • for mere end 1 år siden

   0
   Gu
   Hvis man antager, at nogen bruger Antergos, fordi de vil have en Arch -distro med en let installation, lyder det præcis som Manjaro.
   Positiv kommentar • for mere end 1 år siden

   -1
   Gu
   En anden Arch-Like Distribution, der leveres med en let installation.
   Positiv kommentar • for næsten 2 år siden

   1
  2. Arch Linux er en uafhængigt udviklet, i686- og x86_64-optimeret GNU/Linux-distribution målrettet mod kompetente Linux-brugere. Den bruger pacman, dens hjemmelavede pakkechef, til at levere opdateringer til de nyeste softwareapplikationer med fuld afhængighedssporing.
   bue med KDE 4.4 -skrivebord
   vis mere
   Arch Linux vs Antergos meninger
   De fleste brugere synes Arch Linux er et godt alternativ til Antergos.
   Gu
   Det er det nærmeste alternativ til Antergos. Nogle siger, og jeg er helt enig i, at Antergos bare var en Arch -installatør. Så hvorfor ikke bruge ren Arch?
   Positiv kommentar • for over 2 år siden

   4
   Gu
   I modsætning til Antergos er Arch næppe "plug and play", da det kræver installation fra CLI og en lang konfigurationsproces; der er dog installatører som AL Installer, Anarchy Linux o Arch Labs, der stort set opfylder disse krav
   Negativ kommentar • for over 1 år siden

   3
   Gu
   Det har ligheder, men ren Arch skal installeres via kommandolinje eller scripts, mens Antergos har CNCHI-installationsprogram, der var helt grafisk. Arch er også meget manuel og ikke så brugervenlig, som den forsøger at være.
   Negativ kommentar • for næsten 2 år siden

   3
   al
   alexandredarochacelestino Simpelthen patriarken i Antergos og Manjaro.
   Positiv kommentar • for næsten 2 år siden

   1


  3. Fedora-projektet er et åbent udviklet projekt designet af Red Hat Enterprise Linux , åbent for generel deltagelse, ledet af et meritokrati, efter et sæt projektmål.
   Fedora 23 (GNOME)
   vis mere
   Fedora vs Antergos udtalelser
   De fleste brugere synes, Fedora er et godt alternativ til Antergos.
   Gu
   Det kan være et alternativ, men Fedora er ikke en rullende udgivelse som Arch, men det kan betragtes som en blødende kantdistro. Ikke så meget sammenlignet med Arch, men det er noget, der er værd at nævne.
   Positiv kommentar • for over 2 år siden

   3
   Ad
   RemovedUser Medmindre du virkelig er i Arch-økosystemet og er afhængig af ting som AUR eller den rullende udgivelsesmodel, er Fedora et godt alternativ, der er både up-to-date og ekstremt stabilt.
   Positiv kommentar • for over 2 år siden

   2
  4. elementary OS er et gratis, hurtigt og æstetisk tiltalende operativsystem baseret på Ubuntu .
   Startskærmen
   vis mere
   elementære OS vs Antergos meninger
   Dette alternativ er omstridt. elementært operativsystem er stadig et legitimt alternativ til Antergos, men det kan have problemer, som nogle brugere synes er vigtige.
   Gu
   Ikke en blødende kant og rullende frigivelsesdistribution, det efterligner macOS look-and-feel, og det er baseret på Ubuntu, så det bruger LTS-filosofien.
   Negativ kommentar • for over 2 år siden

   7
  5. macOS er et Unix-baseret operativsystem, udviklet og markedsført af Apple Inc. Det er designet til at køre på Macintosh-computere, og er blevet forudinstalleret på alle Mac'er siden 2002.
   Skærmbillede
   vis mere
   macOS vs Antergos meninger
   Dette alternativ er omstridt. macOS er stadig et legitimt alternativ til Antergos, men det kan have problemer, som nogle brugere synes er vigtige.
   Gu
   Antergos var en Arch -baseret GNU/Linux Distro. macOS er ikke en Linux Distro, endsige være Arch -baseret. Bedste alternativer er ArcoLinux, EndeavorOS & Manjaro
   Negativ kommentar • for cirka 1 år siden

   0
   Gu
   Det er et unix-lignende system, der kun er OFFICIELT tilgængeligt, når du køber Apple-produkter som macOS og iMac.
   Negativ kommentar • for over 2 år siden

   12


  6. Xubuntu

   Xubuntu

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   Xubuntu er et elegant og brugervenligt operativsystem. Xubuntu leveres med Xfce , som er et stabilt, let og konfigurerbart skrivebordsmiljø. Det er baseret på Ubuntu Debian Linux.
   Ingen skærmbilleder endnu
   Xubuntu vs Antergos udtalelser
   Dette alternativ er omstridt. Xubuntu er stadig et legitimt alternativ til Antergos, men det kan have problemer, som nogle brugere synes er vigtige.
   Gu
   Ikke en blødende kant og rullende frigivelsesdistribution, det er en Ubuntu -smag, der bruger XFCE, der er let, tilpasset og hurtigt skrivebordsmiljø.
   Negativ kommentar • for over 2 år siden

   6
  7. Kubuntu

   Kubuntu

   Er dette et godt alternativ?
   Ja
   Ingen
   • Gratis • Open Source
   • Linux
   Kubuntu er en officiel "smag" af Ubuntu, der bruger KDE Plasma -skrivebordsmiljøet. Dette giver det et helt andet udseende.
   Kubuntu 19.10 "Eoan Ermine"
   vis mere
   Kubuntu vs Antergos udtalelser
   Dette alternativ er omstridt. Kubuntu er stadig et legitimt alternativ til Antergos, men det kan have problemer, som nogle brugere synes er vigtige.
   Gu
   Ikke en blødende kant og rullende frigivelsesdistribution som Antergos, det er en del af Ubuntu -smagene, i dette tilfælde bruger det KDE Plasma, der ligner Windows meget, hvordan det ser ud. KDE Plasma er et rigt skrivebordsmiljø med fuldt udstyr, hvis du kan lide at tilpasse hver del af systemet og ønsker noget, der ikke er enormt i hukommelse og cpu-brug, er det et interessant valg.
   Negativ kommentar • for over 2 år siden

   4
  8. ReactOS ™ er en Open Source -indsats for at udvikle et kvalitetsoperativsystem, der er kompatibelt med applikationer og drivere, der er skrevet til Microsoft® Windows ™ NT -operativsystemfamilien (NT4, 2000, XP, 2003, Vista, Seven).
   Skærmbillede
   vis mere
   ReactOS vs Antergos udtalelser
   Dette alternativ er omstridt. ReactOS er stadig et legitimt alternativ til Antergos, men det kan have problemer, som nogle brugere synes er vigtige.
   Gu
   Det er ikke en Linux -distribution
   Negativ kommentar • for cirka 1 år siden

   0
  9. Qubes er et open source -operativsystem designet til at give stærk sikkerhed til desktop computing.
   Skærmbillede
   vis mere
   Qubes OS vs Antergos udtalelser
   fordele, ulemper og nylige kommentarer
   JohnFastman622931
   JohnFastman Qubes er en Debian-baseret Linux-distro rettet mod sikkerhed frem for brugervenlighed. Det opdeler din aktivitet i virtuelle maskiner, hvilket gør din arbejdsgang hård for de fleste almindelige opgaver og øger systembelastningen. Fantastisk til whistleblowere, ikke til videoredigerere. Antergos er baseret på Arch og har til formål at levere en venligere Arch-baseret oplevelse uden for kassen. Manjaro er tættest på Antergos.
   Negativ kommentar • for mere end 3 år siden

   0
  10. Pop! _OS er et operativsystem til STEM og kreative fagfolk, der bruger deres computer som et værktøj til at opdage og skabe. Slip dit potentiale ud på sikker, pålidelig open source -software. Baseret på din usædvanlige nysgerrighed, fornemmer vi, at du har meget af det.
   Skærmbillede
  Viser 10 ud af 135 alternativer