Kape Technologies køber ExpressVPN for 936 millioner dollars

5 dage siden af IanDorfman

Kape Technologies, det samme firma, der distribuerede adware under navnet Crossrider frem til 2018, fortsætter sin VPN -indkøbstur med ExpressVPN. Handlen er vurderet til 936 millioner dollars.

Efter sin række VPN-opkøb, herunder privat internetadgang og CyberGhost, har Kape's opkøbsmeddelelse vækket alarmklokker med fortrolige internetbrugere på grund af virksomhedens historie som adware-distributør med tilknytning til Israels enhed 8200.

"At sikre, at Kape delte vores forpligtelse til privatliv og at gøre det rigtige for brugerne, var en ikke-forhandlingsmæssig i vores due diligence-proces, og vi var grundige i vores vurdering. Baseret på det, vi så og hørte, er vi sikre på at arbejde med Kape.

Kape er gået videre fra disse tider. De har nu et nyt team og en række produkter, der udelukkende fokuserer på privatliv og sikkerhed. Deres indtægter, der rapporteres i offentlige ansøgninger for alle at se, afspejler også det, der kommer 100 procent fra segmenterne digital fortrolighed og sikkerhed. Og den måde, de har betjent disse produkter på, har absolut demonstreret en forpligtelse til brugernes privatliv og gennemsigtighed - Kapes track record med privat internetadgang og CyberGhost taler for sig selv. "

Ud over denne erklæring fra Kape postede ExpressVPN på sin blog for at forsikre brugerne om, at tjenesten forbliver på De Britiske Jomfruøer. I indlægget står der følgende:

"ExpressVPN forbliver en separat service fra andre Kape-mærker, og alt, hvad du har lært og elsket om ExpressVPN, vil kun blive ved med at blive bedre: vores prisvindende hastighed og pålidelighed, førsteklasses globalt servernetværk og båndbredde, 24/7 live chat , BVI-jurisdiktion, politik om ikke at indsamle aktivitet eller forbindelseslogfiler, uafhængige tredjepartsrevisioner og mere. "

Overtagelsen forventes gennemført i 4. kvartal 2021, hvor ExpressVPN fungerer helt uafhængigt i en overskuelig fremtid.

Yderligere dækning: Pressemeddelelse ExpressVPN Blog CNET Registeret

ExpressVPN

ExpressVPN

 • Mac
 • Windows
 • Linux
 • Online
 • Android
 • iPhone
 • Chrome OS
 • Android tablet
 • Windows telefon
 • iPad
 • Tænd ild

ExpressVPN er verdens hurtigste VPN -service. Det er både sikkert og pålideligt at se og streame film i udlandet eller blot få adgang til dine yndlingswebsteder.

22 likes 180 alternativer

❯ Alternativer til ExpressVPN