Et par af mine foretrukne thangs (masterliste)

Vær hilset. Velkommen. Lad os begynde.

Denne liste er bragt til dig af Nemesis. Og denne musik bliver bragt til dig af WinkiesPlace.

"WinkiesPlays," ... skåret til gammeldags radio -reklame midt i et baseballkamp for WinkiesPays - 'den sjove og venlige socialiste -fest, som alle dine venner deltager i. Hvad venter du på? Deltag i festen! ' ;) {Sam Roberts spiller koksstadiet på Calgary Stampede - mængden synger med "SOCIALISME det er den eneste måde!" - 'Ved de overhovedet, hvad de siger?' nogen undrer sig med en utrolig direkte og intens forespørgsel lige ind i mit ansigt. Jeg er ikke sikker på, hvad de vil have, men det ser ud til, at min meget bareste og mørkeste sjæl er på linjen, da deres øjne borede ind i mig fra 600 fod over hovedet. Sam Roberts vil have noget fra os i aften, og det skal være indlysende, enkelt, ubesværet, let som at synge med til en fængende lille sang, det er en solid pointe, jeg ved det med sikkerhed, hvad det er ... jeg har ' t den tågeteste.}

Så går vi ...

Et par grunde til, at denne liste findes:

Primært - jeg forsøger at forberede, udgive, markedsføre osv. Et musikalsk projekt, jeg har arbejdet med det sidste lille stykke tid. At få et T-shirt design op sammen med en fornuftig kunstnerbio og noget kvalitets 'færdig' musik er målet, så projektet kan reklameres og finansieres og derefter afsluttes og frigives for dig, den herlige interesserede offentlighed, at synke ur snavset små blodsugende tænder i;) men jeg har autisme og tilføjelse og en flok andre alvorligt søde handicap, der har været ... alligevel, ting bliver hårde sumtider, selv med alle privilegierne for mine særlige identifikatorer, uanset hvad punkt er jeg ' Jeg prøver bare at få lort gjort så bedst og hurtigt og effektivt som jeg kan lol.

For det andet,

Jeg forsøger at migrere til et Linux -skrivebord som min hovedrig ASAP fra Mac og bruge denne liste som en måde at gøre den så problemfri som muligt. Jeg vil bare køre Windows og Mac VM'er inde i Linux -opsætningen - bare for at have dem til rådighed - med øjnene rulle - ... denne migration er blevet startet og stoppet og efterladt en eller anden version af mit produktive, kreative jeg i en slags helvede limbo, føles til mit nervesystem lidt som det, jeg forestiller mig Shrike's Tree of ??? (slå op) for at genkende sine brugere.

Kriterium: (meget groft, men også ekstremt specifikt lol) ... En multi -platform/open source/privatliv fokuseret som muligt værktøjssæt

Følg med, mens historien hopper herfra til der, platform til platform, ligesom Mario og Luigi jagter den nogensinde tilbagegående fersken.

... en liste i gang. (aka tjek tilbage ... du ved aldrig, hvor eller hvornår historien kommer til at opdatere sig selv;) bedste ting at gøre er ... uanset hvad du vil lol

 • Virtuelle maskiner

 • Proton

  Gratis Mac Linux Steam -websted

  Proton er et værktøj til brug sammen med Lille Steam -ikon Steam -klient, der tillader spil, der er eksklusive til Windows, at køre på Lille Linux -kerneikon Linux -kerne og Lille macOS -ikon macOS -operativsystemer. Det bruger Ikon for lille vin Vin for at lette dette.

  De fleste brugere foretrækker at bruge Proton fra Steam -klienten selv. Kildekoden leveres for at give avancerede brugere mulighed for at ændre Proton. Nogle brugere vil f.eks. Gerne bruge en anden version af Wine med en bestemt titel.

  Kom godt i gang med Proton fra Steam Play Sørg for, at du er tilmeldt Steam Client Beta! Proton kræver grafikdrivere, der er nyere end det, der typisk er pakket i de fleste distributioner; læs venligst listen med krav og hurtigstart for Ubuntu 18.04 -brugere: https://github.com/ValveSoftware/Proton/blob/proton_3.7/PREREQS.md Installer og spil spil! Se dette indlæg for mere information: https://steamcommunity.com/games/221410/announcements/detail/1696055855739350561

  Proton har DXVK, som kan bruges som primitiv HUD: https://github.com/doitsujin/dxvk#hud

  Proton -ikon
 • WineBottler

  Gratis Mac Wine -websted

  WineBottler er en app til at administrere og pakke dine Windows -apps ind i praktiske OS X -apps. WineBottler hjælper dig med at køre Windows -programmer på OS X.

  Det hjælper dig med at:

  • Administrer din Windows -app;
  • Pak Windows -apps ind i OS X -apps, så du kan distribuere dem;
  • Download og installer forudkonfigurerede Windows -programmer.

  WineBottler -ikon
 • Vin

  Gratis Mac Linux Android Android Tablet BSD -websted

  Kør Windows -software på Linux og andre understøttede systemer i en avanceret Windows -runtime frem for emulering.

  Vinikon
 • VirtualBox

  Gratis Mac Windows Linux BSD Solaris -websted

  VirtualBox er et kraftfuldt x86- og AMD64/Intel64 -virtualiseringsprodukt til både virksomhed og hjemmebrug. VirtualBox er ikke kun et ekstremt funktionsrigt, højtydende produkt til virksomhedskunder, det er også den eneste professionelle løsning, der er frit tilgængelig som Open Source Software under betingelserne i GNU General Public License (GPL) version 2.

  I øjeblikket kører VirtualBox på Windows, Linux, Macintosh og Solaris værter og understøtter et stort antal gæstoperativsystemer, herunder men ikke begrænset til Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ), DOS/Windows 3.x, Linux (2.4, 2.6, 3.x og 4.x), Solaris og OpenSolaris, OS/2 og OpenBSD.

  Virtualbox er tilgængelig på 28 sprog.

  VirtualBox -ikon
 • Bøger og artikler

 • Scribd

  Kommerciel Web Android iPhone Android Tablet iPad ... Waze Website

  Scribd er et socialt forlagssted, hvor titusinder af mennesker deler originale skrifter og dokumenter.

  Du kan indsende dokumenter i forskellige formater og gøre dem private eller synlige for alle.

  4 sprog: Engelsk, Español, Português (Brasil), Scribd inkluderer også Scribd Store, som lader dig købe tusindvis af forskellige e -bøger.

  Scribd -ikon
 • Noter

 • Obsidian

  Gratis personlig Mac Windows Linux Android iPhone ... Android Tablet iPad -websted

  Kraftfuld videnbase, der fungerer oven på en lokal mappe med almindelige tekst Markdown -filer.

  Obsidian -ikon
 • Tekstredaktører

 • Sublim tekst

  Gratis personlig Mac Windows Linux -websted

  Sublime Text er en sofistikeret tekstredigerer til kode, html og prosa - enhver form for tekstfil. Du vil elske den smarte brugergrænseflade og ekstraordinære funktioner.

  Sublim tekst kan downloades og bruges gratis uden en udløbsfrist, men der vises lejlighedsvis en prompt om at "bede om" at købe en licens

  Sublim tekstikon
 • Atom

  Gratis Mac Windows Linux Chrome OS BSD ... Elektron / Atom Shell -websted

  Udvidelig tekst-editor på tværs af platforme med et rigt økosystem af plugins og temaer.

  Atom -ikon
 • Visual Studio Code

  Gratis Mac Windows Linux Chrome OS -websted

  VS Code er mere end bare en kodeditor, det giver værktøjer og udvidelser til at kompilere, debugge, sammenligne, refaktorere og endda administrere kodelagre i et meget tilpasset udviklingsmiljø.

  Ikon for Visual Studio -kode
 • E -mail

 • ProtonMail

  Freemium Linux Web Android iPhone iPad -websted

  Sikker e -mail uden kompromiser, givet af MIT- og CERN -forskere.

  Swiss Based ProtonMail er inkorporeret i Schweiz, og vores servere er placeret i Schweiz. Vi er uden for USA og EU jurisdiktion, og alle brugerdata er beskyttet af strenge schweiziske love om fortrolighed.

  Nul adgang På grund af vores ende-til-ende-kryptering er dine data allerede krypteret, når de når vores servere. Vi har ingen adgang til dine meddelelser, og da vi ikke kan dekryptere dem, kan vi ikke dele dem med tredjeparter.

  Bagudkompatibel ProtonMail fungerer ud af enhver moderne webbrowser, der er ikke noget at installere. Vi er også bagudkompatible med andre e -mail -udbydere, så du kan fortsætte med at sende og modtage e -mails fra venner, der ikke bruger ProtonMail.

  Forever Free Vi mener, at privatlivets fred er en grundlæggende menneskeret og bør være tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi flere niveauer, inklusive en gratis version, som alle kan bruge. Lad os bringe privatlivet tilbage til folket!

  Fuldt anonymt Vi logger ikke IP -adresser eller kræver personlige oplysninger for at tilmelde dig. Vi accepterer bitcoin og kontante betalinger for betalte konti for at sikre, at selv betalte kontobrugere har fuldstændig fortrolighed.

  Cross Platform ProtonMail fungerer på alle enheder, herunder desktops, laptops, tablets og smartphones. Det er så simpelt som at besøge vores websted og logge på. Der er ingen plugins eller apps at installere - bare brug din yndlingswebbrowser.

  Ikonet ProtonMail
 • Browsere

 • Modige

  Gratis Mac Windows Linux Android iPhone ... Android Tablet iPad Elektron / Atom Shell -websted

  Brave Web Browser er en hurtig, gratis og sikker webbrowser med en indbygget annoncebloker*, sporing og sikkerhedsbeskyttelse og optimeret data- og batterioplevelse.

  *Hvad er Modig annonceudskiftning?

  Braves mål er at fremskynde internettet, stoppe dårlige annoncer og betale udgivere. En af de måder, vi planlægger at opnå dette på, er med annonceudskiftninger. Vi vil også invitere brugerne til at finansiere deres tegnebøger og bruge disse midler til at betale udgiverne af deres yndlingswebsteder.

  Modigt ikon
 • Mozilla Firefox

  Gratis Mac Windows Linux Android iPhone ... Android Tablet BSD iPad Snapcraft PortableApps.com Haiku Fire TV Gecko Website

  En gratis og open source -webbrowser stammer fra Mozilla Application Suite. Firefox er meget udvidelig, med tusindvis af tredjeparts tilføjelsesprogrammer tilgængelige.

  Firefox version 60+ (Quantum) er i øjeblikket hurtigere end Google Chrome og bruger mindre hukommelse end Chrome. Sammenlignet med tidligere versioner af Firefox er Quantum -versionen dobbelt så hurtig, fremmer parallelisme og har en mere intuitiv brugergrænseflade.

  Mozilla Firefox -ikon
 • Musikudgivelse/distribution/marketing

 • Bandzoogle

  Kommerciel Web Website

  Bandzoogle gør det let at oprette et smukt, mobilvenligt bandwebsted. Sælg musik. Opret en blog. Tilføj et pressekit, koncertkalender, fotogalleri og meget mere. Alt, hvad du har brug for til et fantastisk bandwebsted, er indbygget.

  Bandzoogle -ikon
 • CDBaby

  Kommerciel Web Website

  CD Baby, Inc. er en online musikbutik med speciale i salg af cd'er, vinylplader og download af musik fra uafhængige musikere til forbrugere. Virksomheden er også en digital aggregator af uafhængige musikoptagelser, der distribuerer indhold til flere online musikforhandlere. CD Baby er en af ​​de få informationskilder om fysisk CD -salg i den uafhængige musikindustri.

  Sælg og stream din musik flere steder "At sælge" musik betyder noget anderledes i dag end for mange år siden. Musikere skal tjene penge fra flere indtægtskilder, og derfor tilbyder CD Baby flere muligheder for at tjene penge på din musik end nogen anden distributør.

  Digital distribution Sælg din musik i alle de vigtige butikker: iTunes, Apple Music, Spotify, Amazon, Google Play, Tidal, Deezer og snesevis mere. Vi får din musik live på iTunes på få dage!

  CDBaby -ikon
 • Bandcamp

  Freemium Web Android iPhone -websted

  Bandcamp hjælper kunstnere med at sælge deres musik og merch direkte til deres fans og hjælper fans med at opdage ny musik og direkte støtte dem, der gør det.

  Bandcamp -ikon
 • OAuth

 • GitHub

  Freemium Mac Windows Web Android iPhone ... Android Tablet iPad -websted

  GitHub er en webbaseret hostingtjeneste til projekter, der bruger Lille Git -ikon Git revisionskontrolsystem. Det er skrevet i Ruby on Rails af Logical Awesome udviklere Chris Wanstrath, PJ Hyett og Tom Preston-Werner. GitHub tilbyder både kommercielle planer og gratis konti til open source -projekter.

  Webstedet giver sociale netværksfunktioner som feeds, følgere og netværksgrafen for at vise, hvordan udviklere arbejder på deres versioner af et lager.

  GitHub driver også et websted i pastebin-stil på gist.github.com, wikier til de enkelte lagre og websider, der kan redigeres gennem et git-arkiv.

  GitHub har en indbygget, meget funktionel Issue Tracker.

  GitHub -ikon
 • Office -suite

 • Zoho

  Kommerciel Web Website

  Zoho er en alt-i-en online kontorpakke. Zoho retter sig mod virksomheder, øger din produktivitet og tilbyder let samarbejde i realtid. Zoho tilbyder ro i sindet med annoncefrit og enestående privatliv og giver mange online kontorværktøjer, herunder tekstbehandler, regnearksprogram, præsentationsværktøj, hostet wiki, notesbog, CRM og e-mail/webmail

  Zoho -ikon
 • Domæner

 • GoDaddy

  Kommerciel Web Website

  Dedikeret serverhosting fra GoDaddy vil holde dine klienters websteder kørende med maksimal ydeevne.

  GoDaddy -ikon
 • Webhosting

 • Hostinger

  Kommerciel Web Website

  Hostingtjenesten fra Hostinger UK giver dig den bedste gratis webhosting med PHP, MySQL, BW 100GB, ubegrænset billig hosting og et gratis domæne.

  En ny generation af gratis hosting Vi leverer pålidelig og funktionsrig hosting med fanatisk brugerstøtte! Vores servicetid er 99,9% takket være den cloud computing -teknologi, vi bruger.

  Ingen annoncer eller bannere på dine websteder Ingen irriterende bannere. Ingen irriterende pop-ups. Ingen tekstlinks. Ingen obligatorisk forumindlæg. Dit websted vil være 100% reklamefrit for evigt.

  Super brugervenlig webstedsbygger Selv computernyheder kan skabe et imponerende websted med vores egen webstedsbygger! Opbygning af websteder har aldrig været lettere!

  PHP og MySQL Support Vi understøtter PHP og MySQL uden nogen begrænsninger. Vores PHP -motor indeholder alle de funktioner og funktioner, du har brug for. Du kan skifte til enhver PHP -version med et enkelt klik og administrere databaser med phpMyAdmin -værktøjet.

  Software Auto Installer Et fuldt funktionelt og professionelt udseende websted kan oprettes på få minutter. Med bare flere klik kan du installere Wordpress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal og mange andre scripts.

  Fantastisk henvisningsprogram Inviter dine venner til at tilmelde dig hos Hostinger og få gode gaver som gratis domæneregistrering, gratis hostingplanopgradering til "Premium" eller "Business" eller betalinger fra £ 3 til £ 60.

  Hostinger -ikon
 • Online porteføljer

 • DeviantArt

  Freemium Web Android iPhone iPad -websted

  DeviantArt er det største online sociale fællesskab for kunstnere og kunstentusiaster.

  DeviantArt -ikon
 • 500px

  Freemium Windows Web Android iPhone Windows S ... Android Tablet iPad Software as a Service (SaaS) Website

  500px lader dig oprette fantastiske professionelle fotoporteføljer, finde venner, udtrykke dig selv og komme i kontakt med ligesindede. Det blev medstifter af Oleg Gutsol og Evgeny Tchebotarev på Halloween 2009 og 15 millioner brugere fra september 2018.

  500px ikon
 • Produktion af videospil

 • GB Studio

  Gratis Mac Windows Linux -websted

  En gratis og brugervenlig retro eventyrspilskaber til dit foretrukne håndholdte videospilsystem.

  GB Studio -ikon
 • Musik lytter

 • Roon

  Kommerciel Mac Windows Linux Android iPhone ... Synology Cloud Station -websted

  Musikafspilleren til musikelskere.

  I overgangen fra fysiske til digitale medier er noget gået tabt. Vi har mere bekvemmelighed end nogensinde, men ingen følelse af spænding eller engagement.

  Roon ser på din musik og finder fotos, bios, anmeldelser, tekster og koncertdatoer og knytter forbindelser mellem kunstnere, komponister, performere, dirigenter og producenter.

  Det, du får, er et søgbart, surfbart blad om din musik.

  Musikelskere har indhold fra mange kilder, ofte erhvervet gennem mange års indsamling. Roon identificerer din musik og forbedrer den derefter med de nyeste metadata.

  Musikelskere har alt slags lydudstyr til forskellige former for lytning. Roon registrerer disse enheder og streamer den optimale lydopløsning til hver.

  Nyd din musik i stedet for at styre dit lydudstyr.

  Roon ikon
 • TIDAL

  Kommerciel web Android iPhone Android Tablet iPad websted

  Tidal er verdens første musiktjeneste med High Fidelity -lydkvalitet, High Definition -musikvideoer og Curated Editorial af musikjournalister, kunstnere og eksperter, hvilket giver en simpel overlegen oplevelse.

  TIDAL -ikon
 • Spil

 • itch.io

  Gratis Mac Windows Linux Web Android ... Android Tablet -websted

  En online spilmarked og et fællesskab. Også en app, der administrerer download og opdatering af spil erhvervet via webstedet.

  kløe. io ikon
 • Lutris

  Gratis Linux Web Website

  Lutris er en open source spilplatform til GNU/Linux. Det giver dig mulighed for at samle og administrere (installere, konfigurere og starte) alle dine spil erhvervet fra enhver kilde i en enkelt grænseflade.

  Lutris ikon
 • Ludo

  Gratis Mac Windows Linux -websted

  Ludo er en Emulator Frontend, der kan køre retro -videospil. Ludo efterligner ikke selve konsollerne, men gør det via emulator -plugins kaldet libretro -kerner. Libretro -kerner er velkendte emulatorer (som Snes9x eller Genesis Plus GX eller PCSX) fjernet fra deres brugergrænseflade. De indeholder kun konsolspecifik logik.

  Adskillelse af frontend fra emuleringslogikken har følgende fordele: Frontend -udviklere skal kun kode brugergrænsefladen, når udviklingen af ​​en ny frontend -funktionalitet kan gavne alle emulatorerne på én gang Emulator -udviklere kan drage fordel af en moden brugergrænseflade uden at kode den. Spillere kan konfigurere emulatorer alt på én gang Brugergrænsefladen, konfigurationen og opbevaringen er konsistent på tværs af emulatorer

  Fra spillerperspektivet er Ludo en universel retrospilbrowser og -spiller. Det tilbyder en spiloplevelse, der er optimeret til tv og joypads, men kan også bruges på en traditionel pc med et tastatur.

  Hvordan adskiller Ludo sig fra RetroArch? Ludo vil forblive mindre end RetroArch ved kun at implementere kernefunktionerne og målrette mod færre platforme. Ved ikke at tilføje avancerede funktioner tilstræber vi at levere en stabil frontend til begyndere på Windows, Mac OSX og Linux. Nogle designvalg er forskellige, for eksempel understøtter vi færre kerner og vælger kerner til brugeren. Kerneerne er pakket i frontenden, så der er ikke behov for yderligere trin for at starte et spil.

  Ludo -ikon
 • Sikkerhed

 • Bitwarden

  Freemium Mac Windows Linux Web Android ... iPhone Android Tablet iPad Self-hostet Microsoft Edge Vivaldi Browser Chrome Microsoft SQL Server Tor Browser Bundle Safari F-Droid Cloudron Opera Mono Brave Firefox Website

  Bitwarden er den nemmeste og sikreste måde at gemme dine logins og adgangskoder på tværs af alle dine enheder (iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Windows, Mac, Linux og mere). Bitwarden er GRATIS og open source.

  Bitwarden ikon
 • OS

 • Pop! _OS

  Gratis Linux -websted

  Pop! _OS er et operativsystem til STEM og kreative fagfolk, der bruger deres computer som et værktøj til at opdage og skabe. Slip dit potentiale ud på sikker, pålidelig open source -software. Baseret på din usædvanlige nysgerrighed, fornemmer vi, at du har meget af det.

  Pop! _OS ikon
 • Lyd-/musikproduktion

 • Renoise

  Kommerciel Mac Windows Linux -websted

  Renoise er en moderne digital lydarbejdsstation (DAW) baseret på arv og udvikling af trackersoftware. Dets primære brug er sammensætningen af ​​musik ved hjælp af lydprøver, bløde synths og effekter plug-ins. Det er også i stand til at grænseflade med MIDI -udstyr. Hovedforskellen mellem Renoise og anden musiksoftware er den karakteristiske lodrette tidslinjesekvens, der bruges af sporingssoftware.

  Renoise ikon
 • Billede/fotoproduktion

 • GIMP

  Gratis Mac Windows Linux BSD Snapcraft ... FLATHUB PortableApps.com Haiku AmigaOS Website

  GIMP er et gratis program til sådan foto -retouchering, billedkomposition og billedredigering. I det væsentlige er det det tætteste på Photoshop, du kan få gratis.

  GIMP -ikonKommentarer til A few of My Favorite Thangs (Master List)

RogueScholar
· For 13 dage siden · Nyttig Ikke nyttigt Rapporter som spam

Du er tydeligvis sådan en kreativ og interessant person ... vær venlig, vær venlig at få GoDaddy ud af denne liste, så jeg kan lide den! Hvis det er domæneregistrering, du har brug for, er svaret Porkbun. DNS -tjenester? Cloudflare. Samordnet HTTP -server? Ugh, virkelig IaaS cesspool, men jeg har de mindst dårlige ting at sige om DailyRazor, formoder jeg.

Jeg holder øje med dig; du har vakt min nysgerrighed.

svar
Tilmeld dig for at kommentere, det er enkelt!