Worldbuilding Websites

Websites, der bruges til at skabe verdener

 • World Scribe

  Gratis Android -websted

  World Scribe letter oprettelsesprocessen ved at lade dig holde styr på alle vigtige elementer i dine fiktive omgivelser, herunder måderne, hvorpå de er forbundet.

  World Scribe -ikon
 • Campfire Pro

  Kommercielt Windows Steam -websted

  Karakterdesign, plotmanipulation og verdensopbygningsværktøj til romanforfattere og manuskriptforfattere.

  Ikon for Campfire Pro
 • Notebook.ai

  Freemium Mac Windows Linux Web Website

  Notebook er et sæt værktøjer til forfattere, spildesignere og rollespillere til at skabe storslåede universer - og alt inden for dem.

  Notebook.ai -ikon
 • Obsidian Portal

  Freemium Web Website

  Sig hej til din nye GM -notesbog!

  NEM WIKI -BYGGNING Byg dit kampagneside med vores brugervenlige wiki. Organiser tingene på en måde, der giver mening for dit spil.

  ALLE SYSTEM Obsidian Portal fungerer med ethvert system, enhver indstilling. Det er dit spil, så hvorfor skulle du skulle passe det ind i en andens foretrukne system?

  INGEN MERE UMISTE SESSIONER Spillere bliver forvirrede i skemaer og kommer ikke på spilaften, hvilket ødelægger det for alle. Med vores kampagnekalender er planblandinger en saga blottet.

  SPOR DIN EVENTYR Med eventyrloggen kan du spore din kampagnes historie og gøre det let at huske alt, hvad der nogensinde er sket.

  SPOR DINE KARAKTERER Vores karaktertracker gør det let at organisere alle karaktererne i dit spil. Glem aldrig en anden karakter.

  DET ER GRATIS Bedst af alt, Obsidian Portal er gratis at bruge. Der er intet, der forhindrer dig i at få dit spil tilbage på sporet.

  Obsidian Portal -ikon
 • Scabard

  Freemium Web Website

  Scabard er en reglerneutral RPG -kampagneleder og planlægger. Vi har kampagner for D&D (forskellige versioner), Pathfinder, Traveler, Savage Worlds, Warhammer og et væld af andre.

  Scabard -ikon
 • kanka.io

  Freemium Web Website

  Kanka er et let og fleksibelt værktøj til at opbygge og administrere din RPG -kampagne online. Opret og organiser mennesker, steder, organisationer, begivenheder og meget mere.

  kanka.io ikon
 • World Anvil

  Freemium Web Website

  World Anvil gemmer, organiserer og holder styr på verdensbygning for forfattere, spillemestre og enhver anden historiefortæller.

  World Anvil -ikonKommentarer til Worldbuilding Websites

Ekko ekko ... Føles tomt herinde

Måske vil du være den første til at indsende en kommentar?

Tilmeld dig for at kommentere, det er enkelt!