Besætningsvalg

Vores foretrukne apps

 • Blæsende

  Gratis web -Android iPhone iPad -websted

  Windy er intuitiv, hurtig, effektiv og den mest præcise vejrudsigtsapp, som professionelle piloter, surfere, sejlere, fiskere, kitere, stormjagere og vejrnørder har tillid til.

  Uanset om du sporer en tropisk storm, forestående hårdt vejr, planlægger en tur, eller du bare skal vide, om det vil regne i weekenden, giver Windy dig den mest opdaterede vejrudsigt.

  Kraftfuld, glat og flydende præsentation gør vejrudsigter til en sand fornøjelse.

  28 forskellige vejrlag Fra vind, temperatur, tryk til Swell eller CAPE index, med Windy har du alle bekvemme vejrlag lige ved hånden.

  Alle førende prognosemodeller Sammenlign alle førende prognosemodeller på én gang, og tag bedre beslutninger. Windy tilbyder globale modeller ECMWF og GFS, plus lokale NAM- og NEMS -modeller.

  Kortetiketter Windy lader dig vise observeret vind og temperatur, vejrudsigter, lufthavne rundt om i verden, 1500+ paragliding -steder eller nærliggende webkameraer direkte på kortet.

  Fuldt tilpasselig Føj dine foretrukne vejrlag til hurtigmenuen, tilpas farvepalet på ethvert lag, få adgang til avancerede muligheder i indstillingerne. Alt det der gør Windy til vejrnørds valgfrie værktøj.

  Webstedswidgets og API Integrer blæsende kort eller detaljeret vejrudsigt for enhver placering på dit websted eller blogindlæg, eller opbyg din egen app oven på Windy API.

  Blæsende ikon
 • qView

  Gratis Mac Windows Linux -websted

  qView er en Qt-baseret billedfremviser designet til at være praktisk og minimal, tilgængelig til Windows, macOS og Linux

  qVis ikon
 • Divvy

  Freemium Web Android iPhone -websted

  Forenkle dine virksomhedsudgiftsrapporter med Divvy. Indsend udgiftsrapporter, budget, refunder medarbejdere og administrer virtuelle kort direkte fra Divvys platform.

  Divvy ikon
 • Zorin OS

  Freemium Linux -websted

  Zorin OS er et brugervenligt, Linux-baseret operativsystem designet til at gøre din computer hurtigere, mere kraftfuld og sikker.

  Zorin OS -ikon
 • Helio Workstation

  Gratis Mac Windows Linux Android Tablet iPad -websted

  Helio er et letvægtsværktøj til hastighedsmaling på tværs af platforme. Den har lineærbaseret sequencer med ren UI, integreret versionskontrol til at synkronisere projekter mellem enheder, eksportere til midi og mere.

  FUNKTIONER

  • Fås til tablets og desktops.
  • GPL3 licenseret gratis software, ingen annoncer, ingen køb i appen.

  Ikon for Helio Workstation
 • Omnisend

  Freemium Web Website

  Omnisend - e -handelsplatform til automatisering af marketing, der hjælper dig med at sælge mere. Kompatibel med Shopify og andre e -handelsplatforme.

  Omnisend ikon
 • iMazing

  Freemium Mac Windows -websted

  Sikkerhedskopier enhver iOS -enhed. Kraftfuld og brugervenlig, iMazing er simpelthen den bedste iOS-enhedshåndtering til Mac og PC.

  iMazing -ikon
 • På omslag

  Freemium Web Website

  Overleaf, tidligere WriteLaTeX, er et kollaborativt skrive- og udgivelsessystem, der gør hele processen med at producere akademiske artikler meget hurtigere for både forfattere og forlag.

  Ikon på bagsiden
 • InVideo

  Freemium Web Website

  InVideo er en professionel videoopretter, der bruges af flere store mærker som CNN, CNBC, Amazon Webservices osv.

  InVideo -ikon
 • 0 AD

  Gratis Mac Windows Linux BSD -websted

  0 AD er et gratis, open-source, cross-platform real-time strategy (RTS) spil i gammel krigsførelse. Kort sagt er det et historisk baseret krig/økonomispil, der giver spillerne mulighed for at genopleve eller omskrive vestlige civilisationers historie med fokus på årene mellem 500 f.Kr. og 500 e.Kr. Projektet er yderst ambitiøst og involverer state-of-the-art 3D-grafik, detaljerede illustrationer, lyd og en fleksibel og kraftfuld specialbygget spilmotor.

  (Bemærk: Spillet er stadig i en alfa -fase og er ikke i nærheden af ​​at være fuldstændigt færdig endnu, men prøv venligst spillet og hjælp spillets udviklere!)

  0 A.D. ikon
 • DashDisse

  Kommerciel Web egenhostet Website

  DashThis giver marketingfolk et brugervenligt, automatiseret og attraktivt rapporteringsværktøj. DashThis er integreret med over 34+ datakilder og er kendt som den bedste i branchen med hensyn til kundesupport.

  Dash Dette ikon
 • Chessvision.ai

  Gratis web Android iPhone Android Tablet iPad ... Uenighed Chrome Reddit Firefox websted

  Analyser automatisk skakpositioner på ethvert websted og video, du ønsker.

  Kan du lide at se skakvideoer fra Ben Finegold, Agadmator, PowerPlayChess og andre? Nu kan du analysere, hvad de gør hvorfor og hvorfor - live på videoen! Stop med at undre dig over "er f6 god i denne position eller ej"?

  Har du brug for et tip, mens du løser skakopgaver eller analyserer et skakdiagram? - Chessvision.ai er her for dig.

  Klik på udvidelsesknappen for at åbne udvidelsen. Vælg de ønskede indstillinger, og klik på Scan! Positionen åbnes i lighedsbrætteanalysen, hvor du kan aktivere motoren, se evaluering og bare spille. Du kan også åbne en ekstern analyse på enten Chess.com eller lichess.org.

  Hjælp os med at gøre Chessvision.ai til den mest præcise skakbrætdetektor fra billeder. Send mig en e -mail på [email protected], hvis du har forslag eller har set problemer

  Skål, Pawel

  Chessvision.ai ikon
 • Upwork

  Kommercielt web Android iPhone -websted

  Tidligere oDesk, og nu fusioneret med Elance, er Upwork et af de mest populære websteder for freelancere online.

  Ikon for oparbejde
 • Libby

  Gratis Android iPhone Windows S Android Tablet iPad -websted

  Mød Libby. Opdag e -bøger og lydbøger fra dit lokale bibliotek. Bragt til dig af OverDrive.

  Vidste du, at dit lokale bibliotek har tusindvis af e -bøger og lydbøger? Du kan låne dem med det samme gratis, kun ved hjælp af enheden i din hånd.

  1. Fisk dit bibliotekskort ud
  2. Åbn Libby -appen
  3. Find dit lokale bibliotek
  4. Søg, prøv, lån, nyd

  Det tager bare et par tryk at finde og låne en bog. Libby har en banebrydende indbygget e-bogslæser og en smuk lydbogafspiller. Hvis du foretrækker det, kan du sende bøger til din Kindle til læsning.

  Libby ikon
 • Ksnip

  Gratis Mac Windows Linux Qt -websted

  Ksnip er et Qt-baseret skærmbillede på tværs af platforme, der giver mange annotationsfunktioner til dine skærmbilleder.

  Ksnip -ikon
 • VidEarth

  Gratis Web Website

  VidEarth lader dig udforske tusindvis af videoer fra hele verden. Blå prikker dækker kortet og venter på at blive klikket på.

  VidEarth -ikon
 • Lalal.ai

  Freemium Web Website

  LALAL.AI introducerer en ny og forbedret måde at udtrække vokal og instrumenter fra musiknumre. Den nye onlinetjeneste bruger en maskinlæringsalgoritme til præcist at identificere og omhyggeligt adskille vokal- og instrumentalspor.

  Vi har sammenlignet alle tilgængelige lydopdelingsmetoder og vist, at vores er den bedste. Af hensyn til objektiviteten har vi forbedret nogle af disse metoder ved hjælp af vores musikdatabase-multi-track optagelser i studiekvalitet (det materiale, lydteknikere opererer med).

  200 GB træningsdata - dette antal blev kunstigt øget under træningen op til hele 20 TB. 45 millioner neurale netværksparametre og avanceret digital signalbehandling. Alt dette for at bruge AIs magt til at forbedre livet for millioner af mennesker - DJs, producenter, vokalister, dansere, karaoke -elskere.

  Lalal.ai ikon
 • Udpeget

  Freemium Web Software as a Service (SaaS) websted

  Appointy er en online planlægningssoftware, der hjælper din virksomhed med at vokse og administrere din virksomhed i en brugervenlig og kraftfuld brugergrænseflade

  Planlæg online Kunder planlægger selv 24x7, når som helst, hvor som helst

  Forøg produktiviteten Forbedre personalets produktivitet, administrer flere medarbejdere og lokationer

  Tiltræk kunder Social reklame via facebook, twitter og e -mailmarketing

  Behold kunder Forstå din kunde, og kør kundeloyalitetsprogrammer

  Udpeget ikon
 • Quillnote

  Gratis Android F-Droid- websted

  Tag smukke markdown -noter, når du føler dig inspireret. Læg dem i notesbøger og tag dem i overensstemmelse hermed. Bliv organiseret ved at lave opgavelister, indstil påmindelser og gem alt på ét sted ved at vedhæfte relaterede filer.

  Quillnote er helt gratis og open-source. Det vil aldrig vise dig annoncer, bede dig om unødvendige tilladelser eller uploade dine noter hvor som helst uden at du ved det.

  Med Quillnote kan du:

  • Tag noter med Markdown -support
  • Lav opgavelister
  • Pin dine yndlingsnoter til toppen
  • Skjul noter, du ikke vil have andre skal se
  • Indstil påmindelser til begivenheder, du ikke vil gå glip af
  • Tilføj stemmeoptagelser og andre vedhæftede filer
  • Grupperelaterede noter i notesbøger
  • Føj tags til noter
  • Arkiver noter, du vil have af vejen
  • Søg gennem noter
  • Synkroniser med Nextcloud (eksperimentel)
  • Sikkerhedskopier dine noter til en zip -fil, som du kan gendanne på et senere tidspunkt
  • Skift mellem lys og mørk tilstand
  • Vælg mellem flere farveskemaer

  Quillnote -ikon
 • Tilfredsstillende

  Kommerciel Web Website

  Et indholdsstyringssystem, der muliggør online-udgivelse på tværs af platforme. Virksomheder anvender Contentful til at udgive redaktionelt indhold til webapps, mobilapps og i sidste ende alle tilsluttede enheder.

  Contentful er 1) en backend til indholdslevering, 2) en API til hentning og manipulation af indholdet, og 3) en webapp, hvor redaktører opretter og organiserer indholdet. Den fulde stak til moderne udgivelse.

  Contentful adskiller sig fra de fleste etablerede web -CMS'er, da det holder indhold adskilt fra præsentationen og leverer indhold via en elegant RESTful JSON API, der giver udviklere mulighed for at opbygge brugerdefinerede brugeroplevelser.

  Indholdsfuldt ikon
 • ShareDrop

  Gratis Web Self-Hosted WebRTC- websted

  ShareDrop er en HTML5 -klon af Apple AirDrop -tjenesten. Det giver dig mulighed for at overføre filer direkte mellem enheder uden at skulle uploade dem til nogen server først. Den bruger WebRTC til sikker peer-to-peer filoverførsel og Firebase til tilstedeværelsesstyring og WebRTC-signalering.

  ShareDrop giver dig mulighed for at sende filer til andre enheder i det samme lokale netværk (dvs. enheder med den samme offentlige IP -adresse) uden nogen konfiguration - bare åbn https://www.sharedrop.io på alle enheder, og de vil se hinanden. Det giver dig også mulighed for at sende filer mellem netværk - klik bare på + knappen i øverste højre hjørne af siden for at oprette et værelse med en unik URL og dele denne URL med andre mennesker, du vil sende en fil til. Når de åbner denne side i en browser på deres enheder, ser du hinandens avatarer.

  Den største forskel mellem ShareDrop og AirDrop er, at ShareDrop kræver internetforbindelse for at opdage andre enheder, mens AirDrop ikke har brug for en - det skaber et ad -hoc trådløst netværk mellem dem. På den anden side giver ShareDrop dig mulighed for at dele filer mellem mobile (Android) og stationære enheder og også mellem netværk.

  ShareDrop -ikon
 • LibreTorrent

  Gratis Android Android-tablet F-Droid- websted

  LibreTorrent er en gratis som i frihed torrent -klient til Android 4 og senere, baseret på libtorrent. Download og del filer direkte på din enhed.

  LibreTorrent ikonKommentarer til Crew Picks

Ekko ekko ... Føles tomt herinde

Måske vil du være den første til at indsende en kommentar?

Tilmeld dig for at kommentere, det er enkelt!