Apps med funktionen 'Virtual Reality'

 1. Unreal Engine er en professionel pakke af værktøjer og teknologier, der bruges til at bygge spil af høj kvalitet på tværs af en række platforme. Unreal Engine's gengivelsesarkitektur gør det muligt for udviklere at opnå fantastiske billeder og også elegant skalere til lavere systemer.
  Et skærmbillede af den nye Unreal Engine 5. Kilde: https://www.unrealengine.com/en-US/blog/unreal-engine-5-is-now-available-in-early-access
  vis mere
 2. Verge3D er en kraftfuld og intuitiv værktøjskasse, der giver Blender, 3ds Max eller Maya-brugere mulighed for at skabe fordybende webbaserede oplevelser.
  3D -produkttilpasning
  vis mere


 3. Open 3D Engine (O3DE) er en Apache 2.0-licenseret multi-platform 3D-motor, der gør det muligt for udviklere og indholdsskabere at bygge AAA-spil, biografkvalitets 3D-verdener og high-fidelity-simuleringer uden gebyrer eller kommercielle forpligtelser.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Subnautica er et undervands eventyrspil med åben verden, hvor du bliver kastet ind i en fremmed verden, der er nedsænket under vandet. Håndværksudstyr, pilotubåde og smarte dyreliv for at udforske frodige koralrev, vulkaner, hulsystemer og mere - Alt sammen mens du prøver at overleve.
 5. Forestil dig en verden, hvor alt er muligt. Deltag i et spil om at fange flaget i det ydre rum. Del historier omkring et lejrbål, mens du steger skumfiduser, og oplev derefter et retro spil bowling med en rumvæsen og en robot.
  Skærmbillede
  vis mere
 6. Sygic Travel leverer de mest relevante oplysninger og tjenester til at hjælpe rejsende med at planlægge deres ture. Dens webplanlægger og mobilapp indeholder 20 millioner turiststeder, offline kort, 360 ° videoer, ture og aktiviteter, indkvartering og meget mere.
  Skærmbillede
  vis mere
 7. Bigscreen gør det muligt for folk at se videoer i VR med venner på forskellige måder! Del din skrivebordsskærm, se højkvalitets 3D -film, deltage i live raketlanceringsbegivenheder, afspil dine egne videofiler ved hjælp af vores nye videospillefunktion og meget mere!
  Skærmbillede
  vis mere
 8. OpenSimulator er en open-source serverplatform til hosting af virtuelle verdener og Metaverse. Det er stort set kompatibelt med den virtuelle verden Second Life, men kompatibilitet er ikke et designmål.
 9. Fugio
  • Gratis • Open Source
  • Mac
  • Windows
  • Linux
  Fugio er et gratis, open source, visuelt programmeringssystem til fremstilling af digital kunst og kreative projekter ved hjælp af en lang række teknologier til Windows, OS X og Linux (inklusive Raspberry Pi).
  Skærmbillede
  vis mere
 10. Spil PC VR -spil inde i dit mobile VR -headset med VRidge -teknologi. For en brøkdel af prisen!
  Skærmbillede
  vis mere
 11. Activeworlds er vært for et univers med over 500 3D virtual reality -verdener. I disse verdener kan du vælge mellem en lang række avatarer, der passer til din personlighed (eller din opfattede personlighed - det er halvdelen af ​​det sjove!).
 12. Blend4Web er et værktøj til interaktiv 3D -visualisering på Internettet. Vores rammer er velegnede til fremvisning af produkter, e-learning, spiludvikling, reklame og webdesign.

  Udgået

  Dette produkt er ikke længere udviklet. Udviklerne anbefaler at vente på et helt nyt miljø kaldet Studio (https://www.blend4web.com/en/community/article/414/).

  Skærmbillede
  vis mere
 13. Beat Saber er et unikt VR -rytmespil, hvor dit mål er at skære takterne (repræsenteret af små terninger), når de kommer mod dig. Hvert slag angiver hvilken sabel der skal bruges, og hvilken retning du skal matche.
  Ingen skærmbilleder endnu
 14. Spil dine foretrukne pc -spil i virtual reality uden den dyre hardware. > SÅDAN VIRKER DET
  Skærmbillede
  vis mere