Apps med funktionen 'Tekstur til pensler'

 1. Krita er et professionelt gratis og open source (FOSS) maleprogram. Det er lavet af kunstnere, der ønsker at se billige kunstværktøjer til alle med konceptkunst, tekstur og matmalere, illustrationer og tegneserier.
  Hovedvindue
  vis mere
 2. Procreate er en multi-prisvindende, kreativ illustration-app bygget fra bunden til iPad med en variant i lommeformat til iPhone. App'en har et komplet, professionelt værktøjssæt, der er tilgængeligt, mens det stadig giver kraft og fleksibilitet til desktop -modstykker.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Hent inspiration fra Pinterest, YouTube eller websider, organiser ideer ét sted og tilføj dine noter. Lav humørbrætter eller hurtige skitser for at visualisere og præsentere ideer !.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Sketchbook-tegningssoftware har en kunstnervenlig, gestusbaseret brugergrænseflade, der er så hurtig og intuitiv, at selv nye brugere kan være produktive inden for få minutter.
  Android (1)
  vis mere
 5. Clip Studio Paint, tidligere Manga Studio eller ComicStudio i Japan, er en familie af softwareapplikationer til Mac OS X og Microsoft Windows, der bruges til digital oprettelse af tegneserier og manga.
  Blankt lærred
  vis mere
 6. MediBang Paint er en let software til illustration og fremstilling af tegneserier på Windows og Mac OS. Funktioner -Du kan gemme flere sider i en fil. -Perspektive gitre til let at tegne baggrunde eller hastighedslinjer.
  Fantastisk til anime eller tegneserier
  vis mere
 7. PaintTool SAI er højkvalitets og let malerisoftware, fuldt digitaliseret support, fantastiske anti-alias-malerier, giver let og stabil betjening, denne software gør digital kunst sjovere og mere behagelig. Detaljer: - Fuld digitaliseringsstøtte med tryk.
  Skærmbillede
  vis mere
 8. ibis Paint X er et smart mobiltegnværktøj, der giver dig alt hvad du behøver for at tegne Manga.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. openCanvas, populært forkortet som oC, er et populært japansk billedredigeringsprogram. openCanvas er en malingsoftwarepakke, der kan bruges af både eksperter og nybegyndere. openCanvas har funktioner, der gør det muligt at optage og gentage tegningsproceduren.
  Skærmbillede
  vis mere
 10. AzPainter er et fuldfarve -maleprogram til linux. Det er et let værktøj med tabletstøtte til tablets og indeholder grundlæggende funktioner som valg, lag, filtre. du kan bruge den til maleri, billedredigering eller pixelkunst.
  Skærmbillede
  vis mere