Apps med funktionen 'Skitsering'

 1. Krita er et professionelt gratis og open source (FOSS) maleprogram. Det er lavet af kunstnere, der ønsker at se billige kunstværktøjer til alle med konceptkunst, tekstur og matmalere, illustrationer og tegneserier.
  Hovedvindue
  vis mere
 2. Microsoft OneNote
  • Freemium • Ejendomsret
  • Mac
  • Windows
  • Online
  • Android
  • iPhone
  • Chrome OS
  • Windows S
  • Windows telefon
  • iPad
  • Apple Watch
  • Android Wear
  • Tænd ild
  Microsoft OneNote, en del af Microsoft Office Suite , er en digital notesbogsprogram, der giver folk ét sted at samle noter og oplysninger.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Procreate er en multi-prisvindende, kreativ illustration-app bygget fra bunden til iPad med en variant i lommeformat til iPhone. App'en har et komplet, professionelt værktøjssæt, der er tilgængeligt, mens det stadig giver kraft og fleksibilitet til desktop -modstykker.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Pencil er en selvstændig app eller Firefox -udvidelse*, der lader dig oprette diagrammer eller UI -mockups. Det har ikke samarbejds-/flerbrugerfunktioner.

  Udgået

  Det er udgået og vedligeholdes ikke længere.

  Skærmbillede
  vis mere
 5. Draw lader dig producere alt fra en hurtig skitse til en kompleks plan og giver dig mulighed for at kommunikere med grafik og diagrammer. Med en maksimal sidestørrelse på 300 cm ved 300 cm er Draw en glimrende pakke til fremstilling af tekniske tegninger, generelle plakater og meget andet.
 6. MyPaint er et hurtigt maleprogram med vægt på brug i fuld skærm. Det lader dig fokusere på kunsten i stedet for programmet. Du arbejder på dit lærred med minimale distraktioner, og du får kun grænsefladen frem, når du har brug for det.
  0.9.0 -grænsefladen
  vis mere
 7. Sketchbook-tegningssoftware har en kunstnervenlig, gestusbaseret brugergrænseflade, der er så hurtig og intuitiv, at selv nye brugere kan være produktive inden for få minutter.
  Android (1)
  vis mere
 8. PaintTool SAI er højkvalitets og let malerisoftware, fuldt digitaliseret support, fantastiske anti-alias-malerier, giver let og stabil betjening, denne software gør digital kunst sjovere og mere behagelig. Detaljer: - Fuld digitaliseringsstøtte med tryk.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. Logseq er en platform for vidensdeling og ledelse. Det fokuserer på privatlivets fred, levetid og brugerkontrol. Bemærk: backend-koden åbnes, så snart vi er sikre på, at backend-tjenesten opfylder sikkerhedsstandarderne.
 10. Xournal er et program til notering, skitsering, journalføring ved hjælp af en stylus. Det er gratis software (GNU GPL) og kører på Linux (nylige distributioner), Windows og andre GTK+/Gnome -platforme. Det understøtter tegning og skrivning på pdf'er.

  Udgået

  Det er ikke blevet opdateret siden 2017, men der er en aktiv gaffel Xournal ++

  Skærmbillede
 11. Skitser er en perfekt blanding af skønhed, enkelhed og kraft, en virkelig unik kombination, du ikke finder andre steder. Skitser er det ideelle lærred, perfekt til at få ideer, illustrationer, maleri, alt hvad dit kreative sind kan forestille sig.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Shapr3D er en revolutionerende 3D -modelleringssoftware, der er skabt udelukkende til din iPad Pro og din Apple Pencil. Shapr3D er den eneste virkelig mobile CAD -app - en hurtig, men præcis måde at oprette 3D -modeller til konstruktion, design, 3D -print og mere.
  Skærmbillede
  vis mere
 13. Corel Painter er en rasterbaseret digital kunstapplikation, der er skabt for at simulere så præcist som muligt udseende og adfærd for traditionelle medier forbundet med tegning, maleri og printmaking.
  Maler på Mac OS X
  vis mere
 14. Tegn et billede sammen med dine venner i realtid over internettet i din browser. Opret et nyt lærred og del linket for at begynde at tegne et billede sammen.
  Skærmbillede