Apps med funktionen 'Planlægger'

 1. Doodle er verdens førende online planlægningsværktøj med en hurtigt voksende brugerbase på mere end tre millioner unikke besøgende om måneden over hele kloden.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. LeechBlock er et simpelt gratis produktivitetsværktøj designet til at blokere de tidsspildende websteder, der kan suge livet ud af din arbejdsdag. Alt du skal gøre er at angive, hvilke websteder der skal blokeres, og hvornår de skal blokeres.
  Blokerende side
  vis mere


 3. Hold styr på din travle tidsplan, og del den med andre ved hjælp af Kalender. Opret separate kalendere - en til hjemmet, en anden til skolen, en tredje til arbejde osv. Se alle dine kalendere i et enkelt vindue, eller vælg kun at se de kalendere, du ønsker.
 4. ContentStudio gør det superenkelt at finde spændende indhold til dine emner, søgeord eller domæner og derefter dele det på flere sociale medieplatforme (profiler, sider og grupper) med et par klik.
  Planlægger
  vis mere
 5. PromoRepublic er en social media marketing løsning med indholdsfordeling arbejdsgange til små virksomheder, bureauer, franchise og multi-location mærker.
  Kalender på sociale medier
  vis mere
 6. Amplenote giver dig mulighed for at tage noter og linke disse noter til funktionelle opgave- og kontaktlister for problemfri projektstyring. Det understøtter integration med Google og Outlook kalendere til planlægning af opgaver og tillader også e-mail integration.
  Fang dine ideer ved hjælp af Jots Mode! Jots er daglige noter, som vi automatisk opretter til dig.
  vis mere
 7. World Time Buddy
  • Freemium • Ejendomsret
  • Online
  • Android
  • iPhone
  • Android tablet
  • iPad
  Ubesværet tidskonvertering og verdenstid. Planlæg konferenceopkald, webinarer og onlinemøder, planlæg rejse og spore ankomsttiden for fly på tværs af tidszoner.
 8. Senere
  • Freemium • Ejendomsret
  • Online
  • Android
  • iPhone
  • Android tablet
  • iPad
  Senere er den enklere måde at planlægge din visuelle indholdsmarkedsføring på Instagram. Planlæg og administrer dine Instagram -indlæg for flere Instagram -konti.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. Gmelius forvandler din indbakke til din virksomheds arbejdsområde. Det samler dit team i Gmail ved at gøre det til et arbejdshub til kommunikation, samarbejde og workflow -automatisering med synkronisering i realtid på tværs af alle enheder - web og mobil.
  Opret delte indbakker, og del Gmail -etiketter, angiv klart ejerskab, og udveks interne e -mailnotater med dine kolleger for effektivt at samarbejde i dine respektive indbakker.
  vis mere
 10. Vær mere produktiv på få minutter om dagen. Lad Focuster automatisk administrere din tidsplan for dig. Alt du skal gøre er at fokusere på det næste.
  En mockup af planlægningsgrænsefladen. Her bliver en opgave trukket og droppet ind i kalenderen. Dette planlægger opgaven.
 11. Denne bibelstudie-app forbinder din bibellæsning med fremragende kommentarer, kort og ordbøger for en dybdegående studieoplevelse. Du kan tage noter, fremhæve vers, bogmærkepassager og synkronisere alle disse ting mellem forskellige enheder.
  Daglige læseplaner Vælg en bibellæsningsplan om emner som ægteskab og tilgivelse, eller fokuser på bøger i Bibelen og bestemte personer, der findes i skriften. Find en plan, der passer til din tidsplan med muligheder fra fem dage til så længe som et år.
  vis mere
 12. WeekToDo er en gratis minimalistisk ugeplanlægger. Forbedre din produktivitet ved at definere og styre din uge og dit liv på en let og intuitiv måde.
  Skærmbillede
  vis mere
 13. Yodeck
  Yodeck er en skybaseret digital skiltningsplatform, der hjælper dig med at designe og planlægge dine skærme let fra nettet! Det fungerer på ethvert skærmforhold og håndterer en stor samling filformater, herunder videoer, præsentationer, YouTubes og mere!.
  Yodeck instrumentbræt
  vis mere
 14. WordPress -plugin til automatisk at planlægge og dele blogindlæg på sociale medier, optimeret til hvert netværk og planlagt til de bedste tidspunkter at poste på hvert netværk.
  Skærmbillede
  vis mere
 15. Smart Scheduling er en gratis planlægningssoftware til små virksomheder, der giver dig mulighed for at acceptere aftaler online, sende automatiske e -mail/SMS påmindelser og administrere dine kunder.
  Skærmbillede
  vis mere