Apps med funktionen 'Udgivelse'

 1. Scribus er en desktop publishing (DTP) applikation. Scribus er designet til fleksibelt layout og typografi og mulighed for at forberede filer til billedindstillingsudstyr i professionel kvalitet. Det kan også oprette animerede og interaktive PDF -præsentationer og formularer.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. Org-mode er til at holde noter, vedligeholde ToDo-lister, lave projektplanlægning og redigere med et hurtigt og effektivt klartekst-system.
  Skærmbillede


 3. Verdens mest populære moderne udgivelsesplatform til oprettelse af en ny medieplatform.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Adobe Acrobat er en familie af applikationssoftware og webtjenester udviklet af Adobe Systems til at se, oprette, manipulere, udskrive og administrere filer i Portable Document Format (PDF).
  Skærmbillede
  vis mere
 5. Jekyll er en enkel, blogbevidst, statisk webstedsgenerator. Det tager en skabelonmappe (repræsenterer den rå form for et websted), kører det igennem og flydende konvertere og spytter et komplet, statisk websted ud, der er egnet til servering med Apache eller din foretrukne webserver.
  Skærmbillede
 6. Fra de tidligste dage med visualisering af Affinity-sortimentet planlagde vi en uovertruffen trio af slanke, moderne apps, der er skræddersyet til at arbejde med den nyeste teknologi-ultrahurtig, med fantastisk kraft og helt fjernet af opblødning.
  Ingen skærmbilleder endnu
 7. Design professionelle layout til print og digital udgivelse. Adobe InDesign nedbryder barriererne mellem online og offline publicering. Opret overbevisende printlayouts, fordybende indhold til afspilning i Adobe Flash Player -runtime og interaktive PDF -dokumenter.
  Skærmbillede
  vis mere
 8. Dendron er et open-source, lokalt-første, markdown-baseret, noteringsværktøj bygget oven på VSCode. Det understøtter alle de sædvanlige funktioner, du ville forvente som tagging, backlinks, en grafvisning, opdelte ruder og så videre.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. LaTeX er et dokumentmarkeringssprog og dokumentforberedelsessystem til TeX -sætprogrammet. Udtrykket LaTeX refererer kun til det sprog, dokumenterne skrives på, ikke den editor, der bruges til at skrive disse dokumenter. For at oprette et dokument i LaTeX, a.
  Dokumentoutput
  vis mere
 10. Hugo er en generel hjemmeside-ramme til generering af statiske websider. Hugo fungerer fleksibelt med mange formater og er ideel til blogs, docs, porteføljer og meget mere.
  Skærmbillede
  vis mere
 11. Overleaf, tidligere WriteLaTeX, er et kollaborativt skrive- og udgivelsessystem, der gør hele processen med at producere akademiske artikler meget hurtigere for både forfattere og forlag.
  Skabeloner
  vis mere
 12. Hubzilla er en kraftfuld platform til oprettelse af sammenkoblede baserede websteder med en decentraliseret identitet, kommunikation og tilladelsesramme bygget ved hjælp af fælles webserverteknologi. Hubzilla er meget velegnet til lokalsamfund (af enhver størrelse).
  Kanal
  vis mere
 13. ProcessWire er et venligt og kraftfuldt open source CMS og CMF med et usædvanligt stærkt fundament. Med alle brugerdefinerede felter, en brugervenlig jQuery-inspireret API og en kraftfuld sidevælgermotor vil ProcessWire løfte enhver opgave.
  Skærmbillede
  vis mere
 14. HubSpot er verdens førende platform for indgående marketing og salg med 15.000 kunder i mere end 90 lande.
  Hjemmeside
 15. Squarespace er alt-i-en-løsningen for alle, der ønsker at oprette et smukt websted. Domæner, e -handel, hosting, gallerier, analyser og 24/7 support er inkluderet.
  Skærmbillede
  vis mere