Apps med funktionen 'Multi-choice brushes'

 1. Krita er et professionelt gratis og open source (FOSS) maleprogram. Det er lavet af kunstnere, der ønsker at se billige kunstværktøjer til alle med konceptkunst, tekstur og matmalere, illustrationer og tegneserier.
  Hovedvindue
  vis mere
 2. Affinity Designer er den hurtigste, mest jævne, mest præcise vektorgrafiske designsoftware til rådighed. Hver funktion, værktøj, panel og funktion er bygget op fra bunden over en femårig periode og er udviklet med de kreative fagpersoners behov i centrum.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Hent inspiration fra Pinterest, YouTube eller websider, organiser ideer ét sted og tilføj dine noter. Lav humørbrætter eller hurtige skitser for at visualisere og præsentere ideer !.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Sketchbook-tegningssoftware har en kunstnervenlig, gestusbaseret brugergrænseflade, der er så hurtig og intuitiv, at selv nye brugere kan være produktive inden for få minutter.
  Android (1)
  vis mere
 5. MediBang Paint er en let software til illustration og fremstilling af tegneserier på Windows og Mac OS. Funktioner -Du kan gemme flere sider i en fil. -Perspektive gitre til let at tegne baggrunde eller hastighedslinjer.
  Fantastisk til anime eller tegneserier
  vis mere
 6. FireAlpaca er billededitoren, der let og let kan bruges. Vi gjorde det muligt at levere den helt gratis download, for at vores produkter kan opleves af flere brugere fra hele verden. Den er tilgængelig for både Mac- og Windows -brugere!
  Skærmbillede
  vis mere
 7. ibis Paint X er et smart mobiltegnværktøj, der giver dig alt hvad du behøver for at tegne Manga.
  Skærmbillede
  vis mere
 8. Et enkelt, men dejligt naturligt mediemaleri og skitseprogram. Kunstorienteret, men i stand til at indlæse/gemme Photoshop -filer.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. Frihed er et program, der deaktiverer netværk på en Apple -computer i op til otte timer ad gangen. Frihed vil befri dig fra internettets distraktioner, så du får tid til at kode, skrive eller oprette.
  Skærmbillede
  vis mere
 10. Paintstorm Studio er skabt til professionelt digitalt maleri. Og en stor rolle i dette program spiller børsterne. Vi gjorde vores bedste, så du nemt og hurtigt kan justere de pensler, der passer til din malestil.
  Skærmbillede
  vis mere