Apps med funktionen 'Intuitiv grænseflade'

 1. Krita er et professionelt gratis og open source (FOSS) maleprogram. Det er lavet af kunstnere, der ønsker at se billige kunstværktøjer til alle med konceptkunst, tekstur og matmalere, illustrationer og tegneserier.
  Hovedvindue
  vis mere
 2. Adobe Photoshop er den kommercielle billededitor, der sætter standarden inden for kreativ illustration og designarbejde med en sofistikeret, lagbaseret arbejdsgang og robust, professionelt funktionssæt.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Begreb
  • Freemium • Ejendomsret
  • Mac
  • Windows
  • Online
  • Android
  • iPhone
  • Android tablet
  • iPad
  • Software as a Service (SaaS)
  Med så mange værktøjer er det svært at holde alle på samme side. Notion er et nyt værktøj, der forener dem alle. Det er ligesom Google Docs, men alt er organiseret og opdageligt af dit team. Rigtigt samarbejde i realtid.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Paint.net er en gratis og meget dygtig billedredigeringssoftware til Windows. Fantastisk alternativ til Photoshop til folk, der ikke har brug for alt det, PS tilbyder.
  Skærmbillede
 5. Hurtig og kompakt billedfremviser/konverter, der forsøger at være enkel for begyndere og kraftfuld for professionelle. Mange understøttede filformater og funktioner.
  Skærmbillede
  vis mere
 6. Vektorgrafikdesign -softwaren, der giver dig mulighed for at oprette sofistikeret grafik, fantastiske layout og illustrationer - alt i bare et super kraftfuldt værktøj.
  Skærmbillede
  vis mere
 7. FastStone Image Viewer er en hurtig, stabil, brugervenlig billedbrowser, konverter og editor. Det har et stort udvalg af funktioner, der omfatter billedvisning, administration, sammenligning, fjernelse af røde øjne, e-mail, ændring af størrelse, beskæring og farvejusteringer.
  Et skærmbillede af hele programgrænsefladen
  vis mere
 8. Ocenaudio er en cross-platform, let at bruge, hurtig og funktionel lydredaktør. Det er den ideelle software til folk, der har brug for at redigere og analysere lydfiler uden komplikationer. ocenaudio har også kraftfulde funktioner, der vil glæde mere avancerede brugere.
  Ocenaudio version 3.7.19 kører på Windows med en lydfil åben.
  vis mere
 9. Conversations er en privatlivsfokuseret, open source XMPP Texting [Jabber] -klient til Android 4.0+ smartphones med kone-godkendt let kryptering [OTR, OMEMO eller GPG]. [Bemærk] ** Du kan downloade den kompilerede apk gratis fra F-Droid **: ...
  Skærmbillede
  vis mere
 10. GlassWire er et overvågningsværktøj til netværkssikkerhed og analysator, der visualiserer din netværksaktivitet på en brugervenlig graf, advarer dig om mulige trusler, administrerer din firewall og mere.
 11. Marvin inkorporerer principper fra adfærdspsykologi for at hjælpe dig med at slå udsættelse, føle dig i kontrol og afslutte din todo -liste. Marvin er specielt designet til at hjælpe dig med at få dine opgaver udført og ikke bare gemme dem.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Zorin OS er et multifunktionelt operativsystem designet specielt til Windows-brugere, der gerne vil have let og problemfri adgang til Linux. Det er baseret på Ubuntu, som er det mest populære Linux -operativsystem i verden.
  Windows moderne layout
  vis mere
 13. Acronis True Image (eller simpelthen True Image) er et softwareprodukt produceret af Acronis, der giver databeskyttelse, herunder backup, arkiv, adgang og gendannelse til Microsoft, macOS, iOS og Android -operativsystemer.
  Skærmbillede
  vis mere
 14. Streamlabs OBS er alt hvad du behøver til streaming! Vores almægtige udviklere har kombineret en streamers væsentlige ting som eksempelvisning af video, dashboard og chatvinduer i en app med bedre videokvalitet og lavere CPU -brug.
  Skærmbillede
  vis mere
 15. Deepin er en nyfortolkning af kreativitet og individualitet. Det er ikke kun en genfødsel til systemets udseende, men også en helt ny opgradering til driftsoplevelsen! Alt dette lader deepin blive din computers bedste partner.
  Skærmbillede