Apps med funktionen 'Facebook Analytics'

 1. Sprout Social er en platform til ledelse af sociale medier, der bruges af førende virksomheder over hele kloden til at øge effektiviteten af ​​deres sociale marketingindsats, opbygning af fællesskab og kundesupport via sociale kanaler som Facebook og Twitter.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. Talkwalker er et kraftfuldt, brugervenligt værktøj til overvågning og analyse af sociale medier, der er blevet anbefalet af mærker og bureauer over hele verden.
  Ingen skærmbilleder endnu


 3. Popsters er et værktøj til indholdsanalyse af sociale medier. Analyser alle sider, du ønsker fra 10 sociale medier, og få statistik, mest populære indlæg, lav konkurrencedygtige analyser og eksporter rapporter til PDF, PPTX eller XLSX.
  Diagrammer med statistiske data for effektivitetsindlæg, der er indsendt efter forskellige tidspunkter på dagen
  vis mere
 4. Byg og administrer online marketing med Ravens SEO -værktøjer og værktøjer til sociale medier. Udfør søgeordsundersøgelser til SEO og rapport om vækst på sociale medier alt inden for én grænseflade.
  Skærmbillede
  vis mere
 5. InfoCaptor Enterprise giver gratis online dashboard til at spore dine sociale metrics og koble til en hvilken som helst af din database. InfoCaptor Enterprise er en ekstremt alsidig alt-i-et-social og virksomheds dashboard-applikation.
  Live metrics for SAAS -applikation
  vis mere
 6. VAIZLE er skybaseret analyse- og rapporteringsværktøj til sociale medier til dem, der har brug for indsigtsmæssig indsigt på den enklest mulige måde, når de benchmarkes mod sine konkurrenter.
  Vaizle Dashboard
  vis mere