Apps med funktionen 'Desktop publishing'

 1. Scribus er en desktop publishing (DTP) applikation. Scribus er designet til fleksibelt layout og typografi og mulighed for at forberede filer til billedindstillingsudstyr i professionel kvalitet. Det kan også oprette animerede og interaktive PDF -præsentationer og formularer.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. Apache OpenOffice er en førende open source-kontorpakke, der tilbyder gratis applikationer til tekstbehandling, regneark, præsentationer, grafik, databaser og mere.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Draw lader dig producere alt fra en hurtig skitse til en kompleks plan og giver dig mulighed for at kommunikere med grafik og diagrammer. Med en maksimal sidestørrelse på 300 cm ved 300 cm er Draw en glimrende pakke til fremstilling af tekniske tegninger, generelle plakater og meget andet.
 4. Hvis du kan bygge et websted, kan du bygge en desktop -app. Elektron er en ramme til oprettelse af native applikationer med webteknologier som JavaScript, HTML og CSS. Det tager sig af de hårde dele, så du kan fokusere på kernen i din applikation.
  Opret menulinje -apps
  vis mere
 5. Fra de tidligste dage med visualisering af Affinity-sortimentet planlagde vi en uovertruffen trio af slanke, moderne apps, der er skræddersyet til at arbejde med den nyeste teknologi-ultrahurtig, med fantastisk kraft og helt fjernet af opblødning.
  Ingen skærmbilleder endnu
 6. Design professionelle layout til print og digital udgivelse. Adobe InDesign nedbryder barriererne mellem online og offline publicering. Opret overbevisende printlayouts, fordybende indhold til afspilning i Adobe Flash Player -runtime og interaktive PDF -dokumenter.
  Skærmbillede
  vis mere
 7. LyX er en dokumentbehandler, der tilskynder til en tilgang til skrivning baseret på strukturen i dine dokumenter (WYSIWYM) og ikke blot deres udseende (WYSIWYG). LyX kombinerer kraften og fleksibiliteten i TeX/LaTeX med brugervenligheden af ​​en GUI.
  Skærmbillede
  vis mere
 8. Med vektorillustration, sidelayout, fotoredigerings- og sporingssoftware er CorelDRAW Graphics Suite X7 ideel til professionelle og lejlighedsvise designere, der håndterer enhver form for grafikprojekt.
  macOS version
  vis mere
 9. Pages er en kraftfuld tekstbehandler, der lader dig oprette fantastiske dokumenter og leveres med de fleste Apple -enheder. Og med realtidssamarbejde kan dit team arbejde sammen hvor som helst, uanset om de er på Mac, iPad, iPhone eller bruger en pc.
  Jeg kan lide kage. (?)
  vis mere
 10. Draw, en del af Apache OpenOffice -pakken, er en grafisk editor, der giver dig værktøjerne til at kommunikere med visuals og diagrammer. Med en maksimal sidestørrelse på 300 cm ved 300 cm er Draw et kraftfuldt værktøj til plakater, grafer, diagrammer og mere.
  Til tekniske tegninger med integreret gradueringsfunktion (ikke tilgængelig i PowerPoint)
  vis mere
 11. Publii giver dig mulighed for at opbygge, ændre og administrere et ubegrænset antal websteder fra den samme app med øjeblikkelig skift; ingen databaser eller andre legitimationsoplysninger at huske.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Microsoft Publisher, en del af Microsoft Office Suite , hjælper dig med at oprette, personliggøre og dele en lang række publikationer og marketingmateriale internt.
  Skærmbillede
  vis mere
 13. Et bibliotek til stregkode, der understøtter over 50 symbologier. Dette er den eneste originale ZINT -stregkodegenerator, referencen i open source -stregkoder. ZINT er licenseret under betingelserne i GPL v3. Kun den indeholdte backend (aka ZINT shared library) er licenseret under BSD 3.
 14. Forfatterens valg af romanskriveredskab. Online og offline, desktop og mobil. Kapitel/sceneorganisation; version historie; analytics & goals; avanceret grammatik kontrol; eksporter og udgiv til epub ... alt hvad du behøver for at understøtte din romanskrivning.
  Skærmbillede
  vis mere
 15. Computerapplikation til oprettelse og redigering af komplekse sidelayouter i et WYSIWYG -miljø. Det kører på Mac OS X og Windows. Den blev først udgivet af Quark, Inc. i 1987 og ejes og udgives stadig af dem.
  Skærmbillede
  vis mere