Apps med funktionen 'Beskær video'

 1. Avidemux er en gratis videoredigerer designet til enkle opskæring, filtrering og kodning af opgaver. Det understøtter mange filtyper, herunder AVI, DVD -kompatible MPEG -filer, MP4 og ASF, ved hjælp af en række codecs. Opgaver kan automatiseres ved hjælp af projekter, jobkø og kraftfuld scripting.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. XMedia Recode kan konvertere næsten alle populære lyd- og videoformater, herunder 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AVISynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.
  Format
  vis mere


 3. PhotoScape er en sjov og let fotoredigeringssoftware, der giver dig mulighed for at rette og forbedre fotos.
  Fremviser: Diasshow, Fuld skærm, Tapet, Rotation uden tab, Exif
  vis mere
 4. Streambar er verdens nemmeste måde at oprette og dele video på. Det er enkelt, hurtigt og gratis.
  Skærmbillede
  vis mere
 5. Open source -software uden nogen begrænsning - konverter alle formater video | lyd | image professionnals codecs og standarder - schweizisk knivværktøj Windows og OSX.
  Skærmbillede
  vis mere
 6. StaxRip er en videokodningsapp til Windows med et uovertruffen funktionssæt og brugervenlighed.
  Main
  vis mere
 7. AnvSoft Any Video Converter er den mest berømte videokonverter til konvertering af videofiler mellem forskellige formater med hurtig konverteringshastighed og fremragende videokvalitet.

  Advarsel

  Vær opmærksom, og fjern markeringen af ​​SpyHunter (usikker) under "brugerdefineret installation" under softwareopdateringen.

  Skærmbillede
  vis mere
 8. Med Movavi Video Converter kan du forberede dine multimediefiler til øjeblikkelig afspilning i ethvert format og på enhver enhed. 180+ FORMATER
  Skærmbillede
  vis mere
 9. Klon ethvert synligt vindue Beskær forhåndsvisningen Automatisk og manuel ændring af størrelsen bevarelse af billedformatet Flere vinduer i eksempelvisningen fra samme proces, cmd+n for at åbne og cmd+w for at lukke Kniv for at zoome Click-through Opacitetskontrol
 10. FFmpegYAG er en avanceret GUI til det populære FFmpeg audio/video kodningsværktøj.

  Udgået

  Projektet ser ikke længere udviklet ud. Sidste version, 0.7.6, udgivet i juli, kan stadig downloades fra SourceForge

  Skærmbillede
  vis mere
 11. Den indbyggede kamera-app til iPhone. Få det perfekte billede med den avancerede pixelteknologi i din iPhone, iPad og iPod touch. Alt du skal gøre er at finde noget smukt, åbne Kamera -appen og trykke på udløserknappen.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Stellar Converter til Audio Video er en optimeret og kompetent mediefilmigrator kombineret med en gruppe væsentlige funktioner for at fuldføre den endelige konvertering på en fejlfri, men let måde.
  1. Tilføj filer (pc)
  vis mere
 13. Mest avancerede online video editor. Med kun få klik kan du konvertere, redigere, klippe, optage, beskære eller demux videofiler. En gratis måde at redigere dine film uden at installere software. HOVEDFUNKTIONER * Det er GRATIS * Det er i stand til at behandle videofiler op til 600 MB.
  Skærmbillede
  vis mere
 14. Total Video Converter er en High-Definition, Fast og Expert video converter og værktøjskasse. Det er mere end videokonvertering. Med så mange tilbud, er denne Video Converter den komplette løsning, så du kan nyde multimedielivet.
  Skærmbillede
  vis mere