Apps med funktionen 'Content curation'

 1. Papaly er et simpelt socialt bogmærkeværktøj til at styre alle dine links. Opret brugerdefinerede tavler og kategorier. Del og følg emner af interesse for at opdage nyt indhold.
  Skærmbillede
  vis mere
 2. Visuel informationsstyring til annoncemateriale - Organiser viden intuitivt ved hjælp af kort og tavler
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Som virksomhed er Qlearly fokuseret på at øge din produktivitet online. Vi vil gøre det lettere for dig at få adgang til de oplysninger, du har brug for, når du har brug for dem. Fra adgang til eller søgning gennem dine bogmærker, administration af dine faner, til oprettelse af en opgaveliste.
  Skærmbillede
  vis mere
 4. ContentStudio gør det superenkelt at finde spændende indhold til dine emner, søgeord eller domæner og derefter dele det på flere sociale medieplatforme (profiler, sider og grupper) med et par klik.
  Planlægger
  vis mere
 5. Webværktøj til at indsamle og organisere indhold af alle formater til en pæn visuel vidensbase.
  Skærmbillede
  vis mere
 6. Cronycle
  • Online
  • iPhone
  • iPad
  • Zapier
  • Google Chrome
  • Safari
  • Slap
  • Wordpress
  • Cronycle
  Hver dag viser Cronycle nye udviklinger og nye tendenser fra topeksperter på tværs af 80.000 emner og leverer til dig de mest pålidelige og mest relevante 2% af det indhold, du har brug for at vide om.
  Cronycle boards giver dit team mulighed for let at samarbejde, kontekstualisere og berige indhold.
  vis mere
 7. Udgiv let smukke magasiner. Udnyt Curation for at øge din synlighed. Giv din sociale tilstedeværelse vedholdenhed.
  Ingen skærmbilleder endnu
 8. Content workflow og projektstyringssoftware - en komplet indholdssamarbejdsplatform for indholdsteam, marketingteam og bureauer og virksomheder.
  Narrato Workspace - Content Collaboration & Workflow Management Tool
  vis mere
 9. Lær af grundlæggerne af rentable apps, virksomheder og sideprojekter.
  Skærmbillede
  vis mere
 10. kweeper
  • Gratis Personligt • Ejendomsret
  • Online
  Saml billeder, videoer og lyd Med udvidelsen KWEEPER Firefox skal du kun højreklikke på det billede, du elsker. Surfer du ikke med Firefox? Bare rolig, der er også en browserknap tilgængelig.
 11. Et alt-i-ét indholdskurateringsværktøj, der hjælper dig med at indsamle links fra hele internettet og konverterer dem til en smuk webside, et e-mail-nyhedsbrev eller som integreret indhold. Det er den hurtigste måde at skabe indhold til dit publikum.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Slip virksomhedens intelligens løs: Keeeb øger produktiviteten og skalerer intelligensens indvirkning og kommercielle potentiale ved at engagere medarbejdere og kunder med relevant viden og færdigheder, når og hvor de har brug for det.
  Platform indhold
  vis mere
 13. Weblog, som alle kan bidrage med et link eller en kommentar til. En typisk weblog er en person, der sender deres tanker om de unikke ting, de finder på nettet.
 14. Walls.io er en brugervenlig social væg, der giver brugerne mulighed for at samle, kurere og vise indhold fra flere sociale medieplatforme. Det tager mindre end 5 minutter at oprette en ny social væg, og den kan bruges på så mange forskellige måder !.
  Kiosk tema
  vis mere
 15. Narrato får dit indhold skrevet hurtigt og af den bedste forfatter til jobbet. Platformen tilbyder også indholdskvalitet, plagiat og gratis værktøjer til billedsøgning.