Apps med funktionen 'Indholdsanalyse'

 1. VirusTotal er en gratis service, der analyserer mistænkelige filer og webadresser og letter hurtig opdagelse af vira, orme, trojanske heste og alle former for malware. Du kan uploade filer på op til 150 MB i størrelse.
  Hjemmeside
  vis mere
 2. Qiqqa er en gratis research- og referencechef. Søg efter, læs og kommenter dine PDF -filer. Gennemgå derefter dit arbejde, skriv op og opret bibliografier med det samme.
  Skærmbillede
  vis mere


 3. Visuel informationsstyring til annoncemateriale - Organiser viden intuitivt ved hjælp af kort og tavler
  Skærmbillede
  vis mere
 4. Hybrid-Analysis.com er en gratis malware-analysetjeneste drevet af payload-security.com. Ved hjælp af denne service kan du indsende filer til dybdegående adfærdsanalyse.
 5. Pulno er et værktøj til revision af websteder, der tjekker for SEO-relaterede spørgsmål og sender forståelige tips til forbedring af SEO på siden med optimering af sidehastighed (CSS og billedfiloptimering), metatags og unik tekstanalysator.
 6. ContentStudio gør det superenkelt at finde spændende indhold til dine emner, søgeord eller domæner og derefter dele det på flere sociale medieplatforme (profiler, sider og grupper) med et par klik.
  Planlægger
  vis mere
 7. Serpstat er en alt-i-en SEO-platform for marketingfolk, SEO- og PPC-specialister og virksomhedsejere.
  Skærmbillede
  vis mere
 8. GUN er en open source, realtime, grafdatabase, der er skrevet udelukkende i JavaScript og er bygget ved hjælp af peer-to-peer-algoritmer, hvilket gør det overraskende fejltolerant og let at komme i gang med.
  Skærmbillede
 9. SEO PowerSuite er et sæt med 4 værktøjer, Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO SpyGlass og Link Assistant, der hjælper med alle former for SEO-aktiviteter, fra søgeordsforskning til on-page optimering og linkbuilding.
  Skærmbillede
  vis mere
 10. En meget komplet gratis og open source software (FOSS) computerassisteret kvalitativ dataanalysesoftware (CAQDAS) skrevet i Python, der fortsætter det arbejde, der blev udført med RQDA. Det fungerer med tekst, billeder og multimedier som lydbånd og videoer.
  Skærmbillede
  vis mere
 11. Den komplette SEO -værktøjskasse til forbedring af dine projekter. Endelig. Stedet for dine SEO -projekter. SERP-måling, analyse på stedet, sammenligning af konkurrenter, overvågning af oppetid og præstationskontrol.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Data mining værktøj til SEO specialister og marketingfolk. Marketing Miner er et værktøj til automatiseret ekstraktion af data, der er vigtig for online marketing af webprojekter. Det består af minearbejdere, der leverer dataudtræk baseret på brugerens inputdatasæt.
  Rangsporingspanel
  vis mere
 13. Narrato får dit indhold skrevet hurtigt og af den bedste forfatter til jobbet. Platformen tilbyder også indholdskvalitet, plagiat og gratis værktøjer til billedsøgning.
 14. RDQA er en R -pakke til kvalitativ dataanalyse, en gratis (gratis som frihed) kvalitativ analysesoftwareapplikation (BSD -licens). Det fungerer på Windows, Linux/FreeBSD og (sandsynligvis) Mac OSX -platformene. RQDA er et brugervenligt værktøj til at hjælpe med analyse af tekstdata.
  RQDA
 15. Plerdy er en pakke med værktøjer til konverteringsfrekvensoptimering, der er samlet i en enkelt CRO -platform. I dag er tilgængelige: Website Heatmap-værktøjer, Session-optagelser, SEO-checker, Popup- og NPS-builder, Conversion Funnels.
  Skærmbillede
  vis mere