Apps med funktionen 'Ren design'

 1. En gratis og open source -webbrowser stammer fra Mozilla Application Suite. Firefox er meget udvidelig, med tusindvis af tredjeparts tilføjelsesprogrammer tilgængelige.
  Firefox 60+ Quantum
  vis mere
 2. Element
  • Gratis personlig • Open Source
  • Mac
  • Windows
  • Linux
  • Online
  • Android
  • iPhone
  • Android tablet
  • iPad
  • Selvvært
  • Matrix.org
  • Cloudron
  Element er en sikker samarbejds- og messaging -app baseret på Matrix -protokollen. Det er decentraliseret til at levere digital suverænitet og baseret på en åben standard for nemme forbindelser og interoperabilitet. Det er som standard krypteret fra ende til anden.
  Videoopkald til desktop og mobil
  vis mere


 3. "Alt" er et administrativt værktøj, der lokaliserer filer og mapper efter filnavn med det samme til Windows.
  Find filer og mapper efter navn med det samme.
 4. Atom er en elektronisk tekstredigerer med åben kildekode med et massivt økosystem af plugins og temaer, der er let tilgængelige via en indbygget pakkehåndtering. Den er bygget med Electron og bruger webteknologi (HTML, CSS, JavaScript og Node.
  Intro skærm
  vis mere
 5. Standard Notes er en enkel og privat note app. Det giver dig mulighed for at skrive og synkronisere dine noter på tværs af alle dine enheder, herunder din iPhone, iPad, Mac og webbrowser.
  Skærmbillede
  vis mere
 6. Sublime Text er en sofistikeret tekstredigerer til kode, html og prosa - enhver form for tekstfil. Du vil elske den smarte brugergrænseflade og ekstraordinære funktioner.
  Rediger side om side i widescreen
  vis mere
 7. Manjaro er en brugervenlig Linux-distribution baseret på det uafhængigt udviklede Arch-operativsystem.
  Manjaro 19.0 Kyria (Xfce)
  vis mere
 8. Typora giver dig en problemfri oplevelse som både læser og forfatter. Det fjerner preview -vinduet, mode switcher, syntaks symboler for markdown kildekoden og alle andre unødvendige distraktioner.
  Skærmbillede
  vis mere
 9. Simplenote er lavet af virksomheden bag WordPress og giver brugerne mulighed for at tage noter, lister og ideer. Disse noter gemmes i skyen og er tilgængelige på tværs af flere enheder.
 10. Tutanota er en gratis og open source web-mail-klient, der fokuserer på privatliv og sikkerhed. Det har open source iOS og en Android -apps.
  Skærmbillede
  vis mere
 11. DBeaver - Universal Database Manager og SQL Client. DBeaver er et gratis og open source (GPL) universelt databaseværktøj til udviklere og databaseadministratorer. Brugervenlighed er hovedmålet med dette projekt, program UI er omhyggeligt designet og implementeret.
  Skærmbillede
  vis mere
 12. Dette lager indeholder en build -fil til generering af FLOSS -udgivelsesbinarier af Microsofts VSCode.
 13. En prisvindende cloud-baseret projektstyringssoftware har til formål at hjælpe samarbejdende teams med at organisere og administrere fra små virksomhedsprojekter til store initiativer.
  Skærmbillede
  vis mere
 14. FDM fremskynder downloads ved at opdele filer i sektioner og derefter downloade dem samtidigt.
 15. Mark Text er en Markdown -editor til Mac, Windows og Linux. Det er en kortfattet teksteditor, der er dedikeret til at forbedre din redigeringseffektivitet.
  GitHub Aromatiseret Markdown
  vis mere