Om twin-twin.org

Vi har en mission: at hjælpe dig med at finde den rigtige software til din computer, mobiltelefon eller tablet. Vores hovedfokus er at give dig alternativer til software, du allerede kender og vil udskifte. Baseret på vores brugeres anbefalinger lister vi gode alternativer til de applikationer, du vil erstatte. Ved at tilmelde dig webstedet kan du deltage i processen med at gøre disse anbefalinger bedre, så vær med!

Hold dig opdateret

Der er mange måder at følge twin-twin.org på og holde kontakten. Tilmeld dig vores Discord-server , følg @twin-twin.org på Twitter, følg vores side på Facebook , og du kan naturligvis sende os regelmæssige e-mails på [email protected] .

Vilkår og fortrolighedspolitik

twin-twin.org ved, at du bekymrer dig om, hvordan dine personlige oplysninger bruges, og vi tager dit privatliv meget alvorligt. Mere om det i vores fortrolighedspolitik og cookiepolitik .

Kontakt, fejlrapporter og funktionsanmodning

Hvis du vil tale om reklame eller af en eller anden grund ønsker at komme i kontakt med os privat, så send en e-mail til [email protected] . For fejlrapporter og andre spørgsmål om webstedet bedes du rapportere dem i en af ​​vores kontaktkanaler som Discord -server eller et fysisk brev på denne adresse.

27 Kilobyte ABBox 45142104 30 StockholmSverige